Onsdag (2023 03 29)

 Pengar rullar in som fan nu; men ändå är jag inte riktigt nöjd. Jag trodde att det skulle bli bättre, men jag inser nu att jag nog får räkna med mindre än vad jag först trodde. Kanske hoppades jag för mycket och känslan blev så stark så jag trodde sen att det var så det skulle bli.  Samtidigt försöker jag att tänka på att jag får ju in pengar under hela denna veckan och jag vet ju egentligen inte förrän på måndag det ser ut. Det kan bli som jag trodde. Eller så går det som jag typ från början räknat med. 
 
Fast det är lite tråkigt nu. Jag är liksom mitt i allt jag grejar med. Ingenting går varken bättre eller sämre än vad jag har räknat med. Allt går exakt som jag har planerat och det kanske man bara ska vara nöjd med. 
 
Sen känns det också lite tråkigt att jag kanske inte kan göra så mycket annat än att jobba på och leva som vanligt. Jag vill spara ganska mycket pengar och jag har ett högt uppsatt slutmål. Detta ska jag klara. Det är min inställning. Det har jag fan bestämt mig för. Jag vill så gärna ge min vision en chans. Så tänker inte slarva bort det. 
 
Sen är det ju så att jag vill mycket annat också och jag har svårt att acceptera att jag kanske inte klarar av allt jag vill fixa i år, om jag samtidigt ska spara en hel del pengar.  Jag kan ändå tänka att jag behöver ju inte ge upp. Detta året har ju många månader kvar och jag kämpar ju för att hitta lösningar och jag har aldrig tänkt att jag ska göra så mycket just nu. Jag vill vänta till typ sommaren och hösten innan jag kanske åker ut och gör saker som är lite utöver det vanliga för mig. Så som jag gör nu har varit tanken hela tiden och även om jag inte nu ser lösningar på allt för dom närmaste månaderna så är ju ingenting kört för det. Sen önskar jag ändå att jag redan nu kunde säga att detta blir bra i slutändan. Jag fixar allt, men det har jag svårt att tro på just nu. Jag får bara fortsätta göra som jag har tänkt mig och hoppas på det bästa. Det är mycket tålamod det handlar om för min del. 
 
Men jag kör ju på med min vardag i alla fall. Jag rör på mig, äter gott och jag får saker och ting gjort. Allt detta och mycket mer får mig ju att må bra. 
 
BILDER
 
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE