Lediga dagar med massor av chillande.

Imorgon ska jag jobba igen. Jag har haft 4 sköna dagar av ledighet. Jag har chillat en hel del och jag tänker hela tiden på att ta det lugnt och inte stressa. Så fort jag känner att jag vill skynda mig med nånting så tänker jag en extra gång. Är detta verkligen något som jag måste få gjort snabbt? Svaret har hittills alltid varit nej. Denna tanke hjälper mig att tagga ner och jag vet att jag mår mycket bättre av att göra det. 
 
Jag har som sagt haft några lediga dagar och jag är inne i en ganska "soft" arbetsperiod. Under denna veckan jobbar jag imorgon och sen fredag - söndag. Sen börjar jag nästa vecka med 2 lediga dagar och sen jobbar jag 3 dagar, slutar tidigt på en fredag och får sen en ledig helg. Det är en "soft" arbetsperiod om man tänker på hur en normal vecka kan vara när man jobbar som busschaffis. Snart får jag väl också reda på vad jag får för schema till hösten. Sökningen är ju klar och om jag ska tro nånting så får jag nog inte som jag helst vill, men om jag får något av dom 2 andra schemat som jag också har som alternativ, då känner jag mig ganska nöjd och dessutom borde jag kunna få tid till att göra vissa andra saker som jag har tänkt på länge att jag vill göra. Jag är försiktigt med att säga vad det handlar om för jag vill ta det lugnt och ta en sak i taget. Först får jag se vad jag får för schema, sen har jag mycket annat som jag vill fixa innan det blir höst och sen får jag se hur jag tänker när det är oktober. Många bitar ska falla på plats och jag har ju lärt mig nu att jag måste tagga ner och ta det lugnt. Vara mer ödmjuk och jobba  successivt framåt mot dom mål jag har. 
 
Under mina lediga dagar har jag i alla fall hunnit med att besöka min mammas grav. Jag rensade upp lite och slängde gamla kransar och gjorde rent från löv och vissna blommor. Jag kanske åker dit senare i sommar och planterar lite blommor. Samtidigt vet jag att många fler än jag går till mammas grav och gör fint där. Så det känns ganska lugnt att det inte alltid ser perfekt ut vid mammas grav.
Jag har heller inget stort behov av att besöka mammas grav. Jag gör det mest för att jag vill se hur graven ser ut. Rensa upp och kanske plantera och göra fint ibland. Till hösten tänder jag ju lite ljus och lägger en krans. 
 
I söndags var jag ju bjuden på dop i Falkenberg. Min brors tredje barn skulle ju döpas. Det var roligt och trevligt och jag pratade med brorsan om att göra ett besök när jag har min semester i sommar. 
 
Mycket promenerade har det också blivit under dessa lediga dagar. I söndags fick jag ju gå ganska mycket för att mitt veckomål och för att jag ska känna mig trygg och lätt kunna sätta denna veckans mål så har jag på 2 dagar ca 40 000 steg. Det har varit skönt att vara ute. Nu är det ju sommar på riktigt och det blir ju lättare att vara ute då. Det tycker jag i alla fall. 
 
 
Konstprojektet har nästan gått för bra under dom senaste dagarna. Jag vågar däremot inte leverera min konst och dra in pengarna så snabbt som jag helst skulle vilja göra. Jag måste ju tänka på att ta det lugnt och känna mig stressfri. Det är också helst onödigt att skynda på med levererande av konst. Jag förlorar inga pengar på att vänta. Jag kommer att få in alla dom pengar som min konst som jag nu har är värd. Så länge jag levererar allt jag nu har inom ett halvår så får jag betalt. Det är ett väldigt bra avtal i detta och jag behöver inte stressa. Det förstör bara mer än vad det gör nytta. Så det är helt meningslöst. Det spelar ju ingen roll om jag får in pengarna idag eller om två veckor. Målet jag har med min konst är jag fortfarande inte i närheten av och jag sparar ju alla pengar som jag får in. Därför tänker jag fortfarande ta det lugnt, även om jag alltid hoppas på att det där lilla extra ska hända så att jag kan få in mycket pengar på kort tid och faktiskt slutföra mitt konstprojekt. Men tills det händer (om det händer) så är det smartast att bara jobba sakta och succesivt framåt med detta. Det är ingen mening med att stressa och göra ett dåligt jobb med konsten. Det kommer bara att leda till ett totalt misslyckande. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE