Söndag (2023 06 04)

Det blev full ös denna söndagen. I morse gick jag ut ganska tidigt för att jag ville hinna med en promenad på 12 km innan jag skulle ge mig ut på en annan utflykt.
 
Jag låg efter med alla steg som jag vill sätta på en vecka så idag denna söndag behövde jag typ gå 1,5 mil för att nå mitt mål som är 100 000 steg i veckan. Jag trodde inte jag skulle fixa det, men när jag nu sitter här hemma och skriver så har jag faktiskt fixat det. Mycket p.g.a. stegen i förmiddags. Det känns skönt nu att jag inte slöade till och struntade i det. Det hade varit lätt att göra det denna gången. 
 
 Efter detta så fick jag fixa mig för lite fest. Jag var bjuden på dop i Falkenberg. Min brorsas yngsta dotter Meya skulle döpas i Skrea kyrka. Det fick bli en liten utflykt med bil till Falkenberg. Dop i kyrkan och lite festligheter hemma hos min bror och hans sambo. 
 
 
 
 
 
 När jag sen kom hem så fick jag ta en promenad igen på ca 3 km för att det fattades några tusen steg till målet 100 000. 
 
Det blev en lång dag detta, men det sköna är att jag är ledig i två dagar till. Det blir liksom dubbel helgledigt och nästa vecka jobbar jag bara 4 dagar. Så det är ju också en ganska skön arbetsperiod man är inne i just nu. Jag har ju inte heller mått så bra den senaste tiden, men jag känner ändå nu att allt går åt rätt håll. Jag har fortfarande en liten klump i magen och jag är fortfarande orolig för många  saker som kan gå fel. Men jag har den senaste tiden varit bra på att ta det  lugnt och bara bry mig om saker som jag behöver göra. Jag har taggad ner och blivit mera ödmjuk och inte för hård mot varken mig själv eller andra. Alla dessa förändringar som jag har gjort är bara till det bättre och jag ska fortsätta spinna vidare allt detta. Jag hoppas att jag någon dag känner mig mindre orolig också. 
 
 




Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE