Jag är trött nu.

Jag känner mig just nu ganska trött igen. Jag har ganska ont i kroppen. För lite sömn i natt straffar sig direkt. Jag orkar inte bry mig just nu. Allt får kännas som det gör. Jag är i alla fall inne i en "soft" arbetsperiod och det känns skönt att man slutar tidigt på fredag och sen blir ledig i helgen. 
 
Jag känner ändå att jag får ganska mycket gjort. Jag grejar med allt möjligt och jag får dom resultat jag vill ha.  Jag grejar så mycket jag orkar, men jag tar det lugn och kör inte skiten ur mig på något sätt. Jag kan inte ha för höga krav på mig själv. Jag får inte vara för hård mot mig själv. Allt får ta den tid det tar. Det har jag ju lärt mig nu. Jag vill inte må skit igen som jag började göra för exakt en månad sen . Då blev ju allt bara för mycket och jag var för hård och hade på tok för höga krav. Detta knäckte mig totalt. 
 
Hittills under denna veckan har jag varit duktig med promenaderna. Två långa och idag gick jag en kortare. Jag vill gå mycket i början av veckan så att jag inte behöver lägga lika mycket tid på promenadrundorna när jag får en ledig helg. Jag är jättenöjd hittills och målet är att i alla fall göra minst en mil till fram till fredag sen har jag inte många steg kvar till målet på 100 000 steg i veckan. 
 
 
Konstprojektet fortsätter att gå bra. Det är just nu nästan för bra. Jag hinner inte med att leverera som jag skulle vilja och jag får nästan lite panik. Det kommer ju snart att bli så mycket att göra med att få in pengar om jag snart inte börja hinna med lite bättre. Men jag ska inte klaga. Jag kommer ju att tjäna mina pengar och inte förlora ett skit. Bara jag levererar inom detta året så är det lugnt. 
 
Annars var ju tanken att jag skulle planera lite mer inför min semester. Men jag har inte riktigt orkat och jag har dessutom svårt att hitta en plan som känns bra. jag har också svårt att bestämma mig för hur mycket pengar jag ska lossa på inför semestern. Inne i mitt huvud har jag ganska klrat för mig vad jag vill få ut av min semester, men jag har svårt att få en bra känsla för att det kommer att funka i praktiken. Jag ska orka och pengar ska räcka till mycket. På något sätt känns det lättare att bara vänta och sen gör något spontant när man väl får den där semestern. Leva i nuet och inte tänka och planera för mycket långt innan. Det kanske är bättre, men jag är inte säker på det heller.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE