Låtar som jag lyssnar på just nu.

(null)
Jag lyssnar mycket på musik varje dag. Jag lyssnar ofta på samma låtar under korta eller långa perioder.  Om och om igen. Jag lyssnar tills jag tröttnar, men vissa låtar tröttnar jag nog aldrig på. Här är några låtar som jag har lyssnat på mycket varje dag det senaste tiden.
 
The 1975 - If You're Too Shy (Let Me Know)
 
Denna låten får mig att hitta något skönt lugn inom mig. Det är något magiskt denna låten som bara gör att det känns bra och känner ett behov av att lyssna på den regelbundet. The 1975 körde ju också på årets Lollapalooza. Låten och känslan kring den höjer sig ju några nivåer till när publiken sjunger med. Coolt ju. 
 
 
Daniela Rathana - Farstaglitter
 
Denna låten fastnade jag för direkt när jag hörde den första gången. Jag gillar många låtar med Daniela R, men denna är min absoluta "favvo". Jag tror mycket beror på hennes dialekt. Jag kan ju nästan dö för tjejer som pratar eller sjunger på Stockholmsdialekt. 
 
Purple Disco Machine x Kungs - Substitution (Official Music Video) ft. Julian Paretta
 
Detta tycker jag är en bra låt och den gör att det blir lite fart på mig när jag grejar med nånting. Det är ju en rätt cool Musikvideo också. 
 
 
Dagny - Same Again (For Love) 
 
Denna låten med norska Dagny tycker jag är en skön och trycker nästan på den automatsikt när jag ser den på någon lista. Hoppas Dagny släpper mcyket Musik framöver med detta stuket på sin musik. 
 
NOTD, Veronica Maggio - Occhi D’Amore
 
Denna låten älskar jag. Jag gillar nästan allt som Veronica Maggio skapar i musikväg. Jag har tappat räkning på hur många låtar jag gillar att lyssna på med henne. 
 
Benny Benassi & Emma Muscat - M.I.A .
 
Cool låt. Cool Video. Jag gillade låten direkt från den första sekunden. Ofta behöver jag ju höra igenom en låt minst en gång för att jag ska gillade den. Men denna fastnar bara man trycker på play. 
 
 
 Cleo- Tjejerna, Tjejerna, Tjerna.
 
 
Det är lite "power" denna låten. Det känns som att den handlar om kvinnors rätt till att få vara fria och göra som dom vill. Det är ju coolt med kvinnor som kan leva efter det och bara följer sina egna drömmar. 
 
Fricky - Nattbuss
 
Skön låt att lyssna på när man sitter uppe sent en kväll eller mitt i natten. Det känns nog skön att jobba till också under sena kvällar och nätter. 
 







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE