Ikväll startar Musikhjälpen❤️💚

Ikväll börjar Musikhjälpen igen. En vecka där man bara "köttar" dygnet runt och på söndag när programledarna har klivit ur buren så har det troligtvis kommit in minst 50 miljoner kronor. För egen del har jag väl bidragit med ca 100 000 kr, totalt på 5 år. Jag gillar programmet. Jag tycker det är fett coolt att man ställer upp en bur på ett torg och sen kör man underhållning dygnet runt i en vecka. Man samlar in sjukt mycket pengar och allt går till en bra sak. Musikhjälpen är ju en häftig "apparat".
 
Jag kommer att följa Musikhjälpen. Jag är ledig ganska mycket, men jag har ju ett jobb där jag kan lyssna hur mycket jag vill på radion också. Så även om jag inte kan titta hur mycket som helst, så kan jag ju alltid lyssna och hänga med. År 2018 så besökte jag Musikhjälpen när buren stod på torget i Lund. Jag kommer inte att besöka Växjö där buren står uppställd i år. Jag är ju mycket ledig under denna veckan så möjligheten har jag ju, men jag är inte så sugen på att se detta live som jag gjorde 2018. Det räcker med den gången i Lund. 
(null)
(null)
Kramas lite med Peg Parnevik. 
 
  (null)
 
Jag får se om jag skänker några pengar i år. Jag har tycker att Musikhjälpen dom senaste åren mer och mer har gått ifrån det där med att ha många officiella auktioner, och istället verkar man satsa mer på tävlingar och utlottningar. Typ: Om man lägger minst 50 kr i en digital bössa så har man chansen att vinna någonting. Det jag gillade mest med Musikhjälpen under dom åren när jag valde att skänka ganska mycket pengar det var ju att man då hade väldigt många coola auktioner att välja och vraka bland. Jag vet ju inte hur det blir i år, men fortsätter man så som jag upplever att man har gjort sen typ 2020, då är jag inte så sugen på att vara med och bidra. Jag kommer i alla fall inte bry mig om att lägga 50 spänn i en bössa och liksom spela med mina pengar. Ska jag skänka någon större summa, då är det auktionerna som gäller. 
 
Det kanske ändå blir så att jag hittar någon auktion som jag gärna vill ta hem och då kommer jag väl att försöka vinna den eller dom budgivningarna. Vissa personer skulle jag gärna vilja träffa och ser jag en chans att få göra det genom att buda hem en Musikhjälpen-auktion, då har jag inget emot att vara med och skänka en hel del pengar igen. Jag har redan under förra veckan sett några auktioner som jag skulle kunna tänka mig at försöka buda hem. Det kommer ju säkert upp fler under veckan. Samtidigt känns det lite som att jag har gjort mitt när det gäller Musikhjälpen. Jag har också upplevt som senaste åren att den typen av auktioner som innehöll upplevelser som jag budade kanske budade hem 2015 - 2019, inte riktigt har kommit tillbaka. Sånt som jag verkligen gillade att göra då, finns liksom inte längre som en auktion för Musikhjälpen. Finns likande grejer så har dom mer gått över till dom digitala bössorna som jag inte är intresserad av att bry mig om. Jag kommer som sagt att följa Musikhjälpen, men jag kanske inte kommer att skänka så mycket pengar. Samtidigt vet man aldrig med mig. Är det något jag har lärt mig genom åren så är det att jag ändå kan skänka mycket pengar, trots att jag innan har sagt att jag inte ska göra det. 
 
Här är några av dom MUSIKHJÄLPEN-AUKTIONER som jag har lyckats buda hem tidiagre år. 
 
Hemma hos Sandra Beijer. 
År 2016 så upplevde jag min första Musikhjälpen-auktion. Till förmån för Musikhjälpen 2015 så lade jag högsta budet på en auktion som gick ut på att jag fick komma hem till författaren och bloggaren Sandra Beijer. Hon bodde då vid det tillfället på Södermalm i Stockholm. Hon bjöd på hemmagjord pizza och vi hängde några timmar i hennes kök och pratade om allt möjligt som händer och hade hänt i våra liv. Mysig trevlig kväll med bra snack och gott käk liksom. 
 
År 2017 lyckades jag buda hem hela 3 auktioner som innehöll upplevelser till förmån för Musikhjälpen 2016. 
Den första auktionen som jag genomförde det året var en träff med Peg Parnevik. Jag åkte upp till Stockholm under en dag i april 2017 och hängde med Peg under en dag i den Musikstudio som hon jobbade i. 
 
Några dagar efter träffen med Peg så åkte jag upp till Stockholm igen. Då träffade jag två killar som på den tiden drev olika inspirationskonton på Instagram där varje konto började med "MEN WITH.. Dessa konton hade flera miljoner följare och auktionen gick ut på att jag skulle gå runt i Stockholm med dessa killar och köpa på mig lite snygga kläder. Sen valdes en outfit som jag sen skulle visas upp på ett av alla dessa Instagram-konton. 
 
Någon månad efter dom två besöken i Stockholm så var det dags för ett tredje besök. Denna gången skulle jag käka middag på restaurang Tjoget tillsammans med Artisterna Little Jinder och Rebecca och Fiona. Jag åkte från hotellet i Stockholm till Tjoget i limmo och sen blev det middag med mycket alkohol och festandet slutade någon gång mitt natten med att jag gick tillbaka till mitt hotell från Spy Bar på Stureplan. 
 
Våren 2018 var det dags igen för ännu en utekväll i Stockholm tillsammans med damer och då blev det också en hel del alkohol den kvällen. Då var det en träff med: Sofi Fahrman, Klara Doktorow och Tove Norström. 
 
År 2019 så träffade jag Peg Parnevik igen. Den gången gick auktionen ut på att jag skulle hänga Backstage på någon av hennes gig , tillsammans med hennes "crew". Jag valde den spelningen som hon skulle köra på Liseberg i Göteborg. 
Jag hängde backstage under några timmar och fick se Pegs gig från baksidan av scenen. 
 
År 2020 började ju pandemin och allt kring det här jävla coronaviruset. Men det började ju i mars. I januari det året så budade jag hem en auktion där jag fick träffa influencern Alexandra Nilsson. 
Den gången fick jag åka till Södertälje och prova ut kläder som jag sen fick ta med mig hem. Det handlade om ett värde av ca 19 000 kr. Alexandra hade jag ju också träffat två år tidigare över en lunch i Stockholm. Den gången var det också en auktion, men då till förmån för Barncancerfonden.
 
Här är en liten video som Alexandra skapade från den dagen i där jag och hon träffades i Södertälje. 
 
 
Jag vet att jag har  missat att skriva om några auktioner som jag har budad hem genom åren, men det här var i alla fall några av dom jag har gjort. Jag har nog skänk över 100 000 kr till Musikhjälpen, sen 2015. Vi får se hur mycket mer det blir i framtiden. 
 
En av årets programledare för Musikhjälpen (mh23) heter Sofia Dalén. Henne träffade jag  förra året i Stockholm. Det var då en Musikhjälpen-auktion som jag hade budat hem år 2021. Vi hängde och gick på Nationalmuseum, tog en fika osv.. Några timmar myshäng helt enkelt. Kul att hon är en av dom tre som ska leda Musikhjälpen i år. Sofia är en jättetrevlig och bra tjej. 
 
 Klockan 20:00 ikväll startar Musikhjälpen och sen rullar det på hela denna veckan, dygnet runt. Jag kommer i alla fall att följa detta med stort intresse. Jag älskar Musikhjälpen!
 
 
(null)
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE