Söndag - Vecka 40

 SÖNDAG (2022 10 02)
 
Vad ska man säga om gårdagen? Jag var typ övertrött hela dagen. Jag sov till lunch och sen låg jag och läste lite. Sen blev det lite mat på min "favvorestaurang" på. Jag tjänade några kronor på min konst och jag tog en promenadrunda för att jag skulle nå mitt veckomål på 90 000 steg. 
 
Jag kröp i säng väldigt tidigt och jag somnade typ på 5 minuter. Det var min söndag och den kanske inet var den roligaste jag har haft. Jag är ändå nöjd med helgen. Jag fick ju till lördagen som jag ville ha den. Då tycker jag att jag hade en bra helg. 
 
BILDER - SÖNDAG
 
(null)
 
(null)
 
 
 

Denna veckan har jag mega mycket jobb. Jag är bara ledig en enda dag och det är på onsdag. Jag har två riktigt långa arbetsdagar på torsdag och fredag, fast fredagspasset har den körningen som jag gillar mest att jobba med. Jobbhelgen är den "bättre" av dom två som jag har på 5 veckor. 
 
Mycket jobb har jag som sagt och mycket annat har jag svårt att planera in. Det blir i alla fall inga resor genom  Sverige som jag var ute på i helgen. Promenadrundor får det bli och min konst ska jag greja med. Mer vill jag inte ha inplanerat denna veckan. Jag orkar liksom inte bry mig så mycket just nu. Jag vill mer ta saker som dom kommer. Det funkar det med. 
 
 
Jag får väl passa på att njuta av hösten. Jag har ju börjat tycka att hösten är den årstiden som jag gillar bäst av alla. Det är inte sommaren längre. Det känns som det är mer mysigt med hösten. Det är lättare att varva ner och skönare att bara göra massor av saker som är lugnt. Jag tror att jag känner mig mindre sterssad och det mår jag ju bättre av. 
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE