Nu är det tydligen coola bilar som gäller.

Hej! 
Hoppas allt är bra med er. Söndag har det blivit och jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka. Jag började jobba efter semestern och det kändes hur lugnt som helst att jobba på. Skönt det blev en mjukstart av den första arbetsveckan efter semestern. Nästa vecka gissar jag att det kommer att kännas lite mer, men eventuella problem med det får jag bry mig om då. Det är fortfarande timmar kvar av denna söndag och ledig har jag varit hela helgen, så jag kan väl bara fortsätta att njuta och må bra av att jag just är ledig. 

Under helgen har jag annars slappat mycket. Jag har inte ens gått en promenadrunda för i fredags så hade jag ju redan lyckats sätta 90 000 steg som är målet för mig med varje vecka. Jag har inte känt för det mer än så och det är bara så för mig att jag strävar efter att nå målet och mycket mer orkar jag inte bry mig. 

Konstprojektet har jag nästan inte gjort nånting med. Däremot har jag funderat på om jag inte sänka kraven lite på mig själv i strävandet efter att nå alla högt uppsatta mål som jag har med min konst. Om inte konstprojektet går mycket bättre än vad jag har räknat med så kommer jag nog inte att klara mitt slutgiltiga mål som jag har med detta. Det finns heller ingenting som talar för att det i framtiden ska gå bättre än vad det gör nu, eller har gjort tidigare. Jag måste nog bara acceptera att jag behöver sänka kraven och målsättning. Sen kommer jag ju ändå att fortsätta greja med min konst. Det är ju roligt när jag väl grejar med det. 
 
Jag har som sagt haft en lugn helg. Jag har mest funderat över livet och vad jag ska göra med det i framtiden. Ätit lite gott och inte tänkt alls har jag ju också gjort. Imorgon börjar en tuff arbetsvecka och jag hoppas väl att den inte kommer att kännas lika tuff som den nu ser ut att vara.      

BILDER
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

För ca en månad sen så skrev jag ett blogginlägg som bl.a. handlade om att dom s.k. algoritmerna läser av och typ tror att jag gillar att titta på människor som filmar på en allmän plats och sen kommer det ut väldigt många arga människor som inte gillar att en person filmar, trots att den som filmer gör det helt lagligt.  
 
Nu är det tydligen coola och väldigt dyra bilar som gäller för mina algoritmer. I typ var tredje inlägg som kommer upp i mitt flöde på Instagram så får jag förslag på olika "bilkonton" som jag kan välja att följa. Jag tycker själv att algoritmerna inte riktigt är rätt ute.  Jag kollar inga bilar och jag följer inga bilkonton på Instagram. Inte heller i några andra av mina sociala medier så bryr jag mig om att kolla in dyra bilar. Varför kommer dessa förslag upp varje gång jag scrollar på Instagram? Kan det vara så att algoritmerna läser av att jag följer många tjejer som visar upp ett: Väldigt dyrt, lyxigt och exklusivt liv.? Dom visar att dom bor i stora villor och att dom kan spendera sjukt mycket cash, samtidigt som dom får presenter säkert kostar minst den summan som jag en gång i livet festade upp runt Stureplan i Stockholm. Att jag får förslag på coola bilar kanske helt enkelt beror på att jag följer snygga och megarika tjejer. Coola bilar hör nog till den kategorin och visst har många av dom som jag följer på Instagram minst en cool bil också, som dom gärna visar upp. 
 
Jag tycker ändå att algoritmen återigen överanalyserar mig, men får man tex kolla på en Lamborghini så går det ju inte att förneka att det är en cool bil och något som jag skulle vilja ha om jag hade råd. Men då får nog konstprojektet eller nånting annat som jag håller på med gå lite bättre först. Men drömma kan jag ju alltid göra. 
 
(null)
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE