Jag kommer bara att köra på.

För ca 2,5 år sen så publicerade jag ett inlägg på min blogg där jag då sa att jag skulle från och med där och då börja blogga på ett annat sätt än så som jag tidigare hade gjort. Jag sa bl.a att jag skulle börja publicera färre inlägg än tidigare, men samtidigt skulle jag försöka skriva mer djupgående texter och publicera minst ett inlägg varannan dag. 

Innan 2020 så hade jag ju i alla bloggande år publicerat flera inlägg varje dag och sen kom jag till en punkt där jag kände att det inte blev roligt att fortsätta jobba med bloggen på just det sättet. Däremot vill jag ha den kvar pch hålla den levande med regelbundet nya publiceringar. Ända sedan den dagen i januari 2020 när jag bestämde mig för detta så tycker jag nog att jag har jobbat på med bloggen på det sättet som jag då sa att jag skulle göra. Den lever ju vidare med nya publiceringar och jag jobbar med min blogg på ett sätt som jag mår väldigt bra av. Det är inte för mycket, men heller inte för lite. Det är perfekt😊

Nu har jag kommit till ett annat beslut om hur jag ska tänka och jobba med bloggandet, men det beslutet handlar även om mina andra sociala medier, så som: TikTok och Instagram. 
I FORTSÄTTNINGEN SKA JAG BARA GÖR DET JAG GÖR OCH SEN SLUTA MER MED ATT I EFTERHAND FÖRSÖKA FÖRKLARA ELLER FÖRSVARA VAD JAG HAR VALT PUBLICERA I OLIKA INLÄGG PÅ MINA SOCIALA MEDIER. 
(null)

Dom senaste åren har har jag märkt att många människor väldigt lätt blir provocerade och känner sig kränkta för minsta lilla grej som inte är på ett sådant sätt som dessa personer tycker att det borde vara. Något som jag personligen lägger märke till det är att de Finns vissa (inte många) människor som blir väldigt arga på mig för att jag spenderar en hel del pengar. Ibland räcker det  med att jag råkar skriva eller på något sätt visar att jag köper eller gör något som kostar en hel del. Det blir ganska tydligt för mig att det inte krävs speciellt mycket för att en del ska bli riktigt arga. 
(null)
Den senaste tiden har jag fått hat bara genom att publicera denna bilden. 

(Innan jag fortsätter detta inlägget så vill jag bara säga att dom flesta som skriver till mig är jättesnälla och är definitivt inga sura och bittra människor som är skitarga över sånt som jag väljer att dela med mig av i mina sociala medier. Min bild är ändå att jag får mycket mer av allt de snälla, än vad jag får av hat och annat "skvallerbabbel" som vissa osköna människor känner ett behov av att yttra. Är du inte en person som sprider hat och annan skit som behöver du inte ta åt dig av vad detta inlägget handlar om.)

(null)
Råkar man publicera en bild när man står bredvid en väldigt vacker kvinna så vet jag innan jag ens har bestämt mig för att jag vill publicera bilden att vissa typer av människor kommer att bli väldigt arga. Det slår aldrig fel. 

När jag sen försöker förklara och försvara mig själv mot alla påhopp, så blir det bara mer av människor som gärna vill tala om för mig hur fel det är att publicera denna typen av bilder. Det spelar liksom ingen roll vad jag säger. Många blir ändå provocerade och påstår jag någonting om som går emot vad vissa arga människor tycker, då ska jag verkligen veta att mina förklaringar inte spelar någon roll. Jag har bara fel och dom sura och bittra människorna tycker alltid att dom har rätt. 

Nu känner jag liksom att det får räcka. Jag tänker inte ursäkta mig för att jag visar upp när jag tar för mig så mycket jag kan av livets goda. Det jag inte orkar med mer det är att försvara mig och försöka förklara allt som jag väljer att göra. Jag kommer inte att sluta göra saker och sen skriva och lägga bilder. Men i fortsättningen ska jag inte bry mig om att försöka förklara min sida och varför jag inte tycker att något av allt jag väljer att göra i livet är fel. 

Om jag tex vill spenderar sjukt mycket pengar så kommer jag att göra det. Så har jag gjort i många år och jag kommer att i framtiden fortsätta med det. Jag kommer liksom inte att ändra mig i allt de där bara för att vissa människor blir förbannade eller är avundsjuka. 
(null)
Skillnaden nu är att jag inte kommer att ursäkta mig eller förklara för alla som undrar hur jag tänker när jag tex bränner 50 000 i Stockholm. 

(null)
Jag kommer heller inte att  bry mig om att försöka få andra människor att förstå varför jag dom senaste åren har skänkt över 100 000 kr till välgörenhet, och dessutom mår väldigt bra av det. Detta är något jag jag under ganska lång tid nu har fått ta skit för, men det sjuka är väl att om jag inte hade skänkt pengar,  utan bara tänkt på mig själv så hade det inte varit rätt av mig att göra så heller. 

Pengar är som sagt det som verkar provocera mest. Jag kan säga att jag kommer att fortsätta spendera precis så mycket som jag själv vill göra, och vill jag dessutom lägga ut detta i mina sociala medier så kommer jag att göra det. Jag kommer aldrig att lyssna på folk som " kastar" på mig massor med hat, när detta dessutom handlar om att dom själva är sura och bittra över sitt eget liv. Jag kommer som jag har sagt inte att: Ursäkta mig, försvara mig eller försöka förklara någonting. Jag kommer bara att gör det jag vill och publicera vad jag vill, utan att låta mig styras av avd andra tycker. Jag kommer att köra på och vill jag efteråt reflektera och fundera tillbaka på om saker jag väljer att göra var rätt eller fel, så gör jag bara det för min egen skull. Det tar bara för mycket på in kraft och energi när jag väljer att bry mig om att försöka förklara för andra genom att ge min syn och mitt perspektiv på saker och ting. Jag har ju också fattat nu att oavsett vad jag gör eller säger så kommer det alltid att finnas: Sura, bittra och lättprovocerade människor som ändå inte kommer att ändra uppfattning om allt som dom tycker är så fel med mig och sånt jag väljer att göra. 

Jag inser mer än någonsin nu att det bästa för mig själv är att jag bara kör på med mina sociala medier så länge jag själv tycker det är kul och känns meningsfullt. Jag kommer från med nu att inte ägna mig åt att försöka få lättkränkta, eller rent av hjärndöda människor att försöka förstå mig. Dom kommer ändå inte att fatta eller ens vilja försöka förstå.  Om jag svarar på frågor så kommer bara fler följdfrågor och sen lyfter folk saker som jag säger eller skriver ur sitt sammanhang och för att det ska passa deras teorier om hur dom tror att det ligger till. Sen om det är så eller inte, det skiter många i. 

Jag kan inte komma fram till något annat nu  än att det bästa jag kan göra bara är att köra på med mitt liv och inte bry mig om att försöka försvara eller komma med förklaringen som ändå sällan spelar någon roll. Det kommer alltid "ploppa" fram folk som kommer att ha negativa åsikter och försöka göra vad som kan för att "trycka ner" mig och förstöra för mig. Problemet är ju heller inte mitt. Om du är en person som blir provocerad över vad jag gör, då ditt eget problem och något som du borde söka hjälp för. Sen är det ju inte svårt att bara sluta följa mig. Gillar du inte mig så behöver du inte följa mig. Jag tror inte att någon tvingar dig. 
(null)

Alternativet för mig är ju att jag slutar med allt vad Dannebloggen är, men det tänker jag ju aldrig göra p.g.a att det finns lättkränkta människor som är sura för att dom förmodligen är missnöjda med sitt eget liv. 

Som sagt: I fortsättningen kommer jag bara att köra på och stå för det jag gör. Det kommer att bli väldigt lite av: Ursäkter, förklaringar och försvar av sånt som jag väljer att visa. Mitt liv är inte perfekt och jag är inte det heller, men jag tänker köra på som fan, både i nuet och i framtiden. I slutändan handlar ju allt om att jag bara ska må så bra som möjligt. Jag skulle aldrig kunna må bra om jag låter andras negativa åsikter påverka mig i sånt som jag vill göra i mitt liv. 
Nu kör vi!!
(null)
(null)                 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE