Inte lika orolig längre.

Jag har haft en lång arbetsdag (tisdag) och man känner sig ju lite mörbultad i kroppen av att bara ha haft den liksom. Sen var det ju så också att förra veckan hamnade jag ju i ett obehagligt tillstånd där kroppen liksom stopp och jag insåg att det just i den stunden bara va att släppa allt och skita i vad jag hade tänkt att göra. Det var ta det lugnt som gällde. 
 
Mycket känns ändå ok nu. Den oro jag kände av förra veckan har delvis släppt.. Jag kommer att ta en paus från promenadrundor i minst 2 dagar. Dessutom behöver jag inte göra så mycket annat just nu. Jag jobbar på med busskörningen. Konstprojektet går nästan av sig själv just nu. Mycket som inte var fixat förra veckan har redan nu löst sig och jag kan lugnt bara luta mig tillbaka och vänta in vissa datum. Nästa resa i Sverige blir en tur till Stockholm. De mesta inför den resan är klart nu och ganska snart bär det av dit upp. Det ska bli kul för jag har inte besökt Stockholm sen 2019. Dessutom blir det ju roligt att "bocka" av ett ställe till på min Sverigeresa
 
Jag känner mig lite bättre nu, men jag vill fortfarande ta det ganska lugnt. Jag måste ALLTID ta kroppens signaler på allvar. Att jag har taggad ner lite nu kommer säkert att märkas på min blogg och i mina andra sociala medier. Det får ni som följer mig leva med. Det viktigaste för mig är ändå alltid att jag mår bra. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE