Obehaglig känsla.

Igår tog det tvärstopp. Efter att jag hade jobbat och varit ute på en promenad så blev jag stående i min hall och från en sekund till en annan så kändes det som att jag skulle svimma. Jag fick känslan av att gör jag en enda grej till som är det minsta ansträngande så går det åt helvete. Igår snudda jag nog vid gränsen där kroppen liksom säger att jag måste vila och inte göra ett skit mer. Det var en riktigt obehaglig känsla, men jag var i alla fall så förståndig att jag bara släppte allt och gjorde absolut inget mer på hela kvällen. 
 
Jag tror att jag den senaste tiden har grejat lite för mycket med allting. Dessutom har jag klämt in saker när jag har sett att funkar att göra det. Jag har bara blåst på utan att tänka på att det kan bli för mycket. Jag har jobbat mycket denna veckan. Under torsdagen och fredagen hade jag dessutom två riktigt långa dagar som också kändes ganska intensiva och tuffa. Jag har också gått promenader och under flera dagar har rundorna varit på ca 1 mil. Konstprojektet tog jag till nya "nivåer" i fredags och det jobbade jag väldigt hårt för att lyckas med. Pengapåsen blev ju också dubbelt så tung mot var den var innan. 
 
Dom senaste dagarna har jag också känt mycket oro när jag tänkt på allt som kan gå fel inom den närmaste framtiden. Jag har många saker på gång, men man ska ju göra saker innan för sen kunna göra allt som man sen vill få gjort. Jag kan vara orolig för att jag har tagit mig vatten över huvudet. Det kanske inte går att få ihop allt tidsmässigt och ekonomiskt. Det som jag ibland jobbar väldigt hårt för att lösa allt sånt där. 
 
Igår tog det som sagt tvärstopp i kroppen. Jag släppte allt och drog på mig mjukisbyxor och långärmad tröja trots att det var ganska varmt i lägenheten. Jag kände mig frusen och skakig. Jag hade väldigt ont i mitt huvud och jag trodde för några sekunder att jag skulle svimma. Jag kanske överdriver lite, en känslan var åt utmattningshållet i alla fall. 
 Danne - Lördag klockan 18:00.  Tillstånd: Helt slut och kände mig svimfärdig 

Imorgon blir det skönt att börja en ny vecka med en helt ledig dag. Jag ska tagga ner, jämfört med denna veckan. Jag den lite obehagliga känsla som jag kände igår vill jag inte få tillbaka redan nästa vecka. 
 
Sen har jag ändå svårt att låta bli att ta tag i saker. Mycket vill man ju få fixat och jag har ju den senaste tiden uppnått många positiva resultat med allt mitt grejande. Konstprojektet gick ju bättre än någonsin denna veckan och alla mina promenader och jagande av steg dom senaste veckorna har gjort att jag har gått ner en hel del i vikt. Viktnedgång är ju något som jag behöver och jag vill väl gå ner lite till. Då behöver jag ju köra på. Dessutom har jag ju många saker på gång och jag vill inte att mycket bara faller mellan stolarna. Jag vill göra mina Sverigeresor och pengar vill jag fortsätta att tjäna på allt möjligt. Jag jobbar fortfarande mot min vision,  även om den just nu ligger lite på is. Jag kommer varken framåt eller bakåt när det gäller visionen. Jag har nog inte riktigt smällt allt än från förra året. Jag behöver mer tid att fundera på hur jag ska komma vidare, men visionen lever i allra högsta grad vidare inne i mitt huvud.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE