Jag vet vad jag vill.

Jag har gått upp sjukt tidigt hela veckan och jag vaknar ju oftast också före klockan ringer. Jag har ju lagom med jobb, men det känns i kroppen när man går upp klockan 04:00 flera dagar i rad. 
 
Det har varit mycket med pengarna denna veckan och jag har kämpat ganska hårt för att få till den budget som jag vill ha klar inför september. Det blivit ganska bra, men jag hade räknat med att jag skulle tjäna mer. Men man får ju bara acceptera att det inte allt alltid blir som man vill, eller ännu bättre. Någon gång blir det lite sämre också, men då känns det ju bra att jag ändå har gjort allt jag kan göra under denna veckan. Hade jag inte gjort det så hade det ju blivit ännu mindre pengar. Så det är ju något positivt.
 
Sen är det ju också så att bara för att jag vill att det ska gå bättre så är det ändå inte dåligt. Det duger denna gången också. Jag måste ju ibland acceptera att inte allt blir som jag helst vill. Sånt är ju livet liksom. Man får ju inte alltid som man vill och man vet inte alltid på förhand vad som hade varit bättre att göra. Ibland vet man det inte efteråt heller.  
 
Jag har ju lite planer för resten av detta året och pengar finns. Jag måste bara orka göra allt och typ sluta tänka så mycket kring allt. Jag vill bara göra det jag vill få gjort och så kan jag reflektera och tänka efteråt. Vad som var rätt eller fel vet man ju som sagt inte alltid innan. Under tiden får man väl bara lita på sitt egna omdöme. Jag känner mig trots allt ganska trygg i allt som jag har framför mig. Jag ska bara orka och känna mig motiverad. Hitta energin, och den måste komma inifrån mig själv. 
 
Jag tror det blir en bra höst, även om jag nu inte riktigt vet hur jag ska få till allt så att det känns bra för mig. Fast samtidigt ska jag inte känna så mycket. Gör bara alla saker. Jag vet ju vad jag vill. Tänka kan jag göra när jag bloggar. 
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE