Mycket ekonomi denna veckan.

Skönt med en ledig tisdag. Jag har ju inte jobbat så överdrivet mycket dom senaste dagarna, men jag hade ju en lång dag i fredags. Sen jobbade jag söndag och igår började jag ju dessutom sjukt jävla tidigt. Dessa arbetstider i kombination med stundtals ganska tufft jobbande gör ju att det känns extra skönt när man väl får den där ledigheten. 
 
Jag har väl annars en ganska bra arbetsvecka framför mig. Jag har tre dagar kvar av jobb. Jag slutar ganska tidigt. Arbetsdagarna är på ca 8 timmar och jag får en skön ledig helg. 
 
Jag ska fortsätta vara noga med att gå mina promenader. Jag har redan nu räknat ut hur jag ska lägga upp resten av veckan för att nå jag ska nå mitt mål med 90 000 steg tills på söndag. <Det kommer att funka och känns inte jobbigt på något sätt. 
 
Annars är det mycket ekonomi denna veckan. Jag får in pengar på allt möjligt nu och på fredag får jag ju dessutom lön. Konstprojektet går av sig själv och jag bevakar mest allt så att jag i slutändan kan fördela pengarna på det sätt jag verkligen vill. Har jag bara ordning och reda nu så blir allt väldigt bra till nästa vecka. Det är jag helt säker på och det känns så jäkla skönt att jag vet det redan nu. Den kunskapen hjälper mig ju att fortsätta vara noga så länge som jag tycker att det behövs. 

Jag funderar också en del på hur ska få ihop pengar till alla dom saker jag vill göra och köpa under resten av detta året. Jag har liksom en lista inne i mitt huvud och jag kan se att det är möjligt att göra allt innan 2023, men jag ska ju orka ta tag i det, inget får gå fel och jag måste ju se till att ha pengar. Allting kostar ju, mer eller mindre. Jag kan göra mycket, men kan jag göra allt? Orkar jag göra allt? Jag vänder och vrider på allt det där. Det känns bra, men jag vågar ändå inte ha för stora förväntningar. Jag vet att jag lätt blir besviken då. 
 
 BOKMÄSSAN
* Om ca 1 månad från nu så är det ju dags för Bokmässan i Göteborg. Det börjar ju nästan bli lite av en tradition att jag åker dit. Jag är väl varit där varje år sen 2017. 2020 kunde man ju inte besöka Bokmässan rent fysiskt eftersom vi var mitt i en pandemi då, men alla andra år sen 2017 har jag ju som sagt besökt Bokmässan. 
 
 STOCKHOLM
* Jag vill också göra ett besök i Stockholm innan detta året är slut. Jag vet inte när, men gissar jag så känner jag att det kan bli av någon gång i: Oktober, november eller december. Stockholm ligger annars ganska högt upp på min "prioriteringslista" med saker som jag vill göra under hösten och vintern. Så jag är nästan helt säker på att det kommer att bli en tredje resa dit i år.
 
 RESOR INOM SVERIGE
* Jag vill ju också gör fler resor i inom Sverige. Målet är ju att avverka hela Sverige innan 2024. Jag vill ha varit på ett ställe i varje landskap. Även mycket känns ganska lugnt med  den grejen så är det ju inte fel att avverka lite mer innan detta året i slut. Jag ska nog ändå vara ärlig och säga att jag inte tar ju denna grejen på så stort allvar, men det är ju ändå en rolig grej att ha lyckats med. 
 
KLÄDER OCH ANDRA GREJER
* Jag tänker mycket på: Kläder, smycken och accessoarer som jag bara vill ha just nu. Jag kommer inte riktigt till skott. Det är ju bara att shoppa. Jag har ju pengarna och detta ligger också ganska högt upp på den lista över saker som jag faktiskt vill fixa innan året är slut. Jag tror att mitt problem är att jag tycker att det känns så sjukt att köpa tex kläder för så mycket mer pengar än vad jag normalt brukar göra. Jag vill när jag tänker på det, men kommer jag att ångra mig sen? Detta måste nog sjunka in mer innan jag bestämmer mig för vad jag sak köpa och varför jag verkligen vill ha allt detta. Det känns inte som att jag är mig själv när jag tänker på att jag vill ha detta. Det är viktigt för mig att ha fötterna jorden och inte bli en person som jag absolut inte vill vara. Men jag vill ju ha grejerna. Så nånting måste jag ju snart slå till på. Annars blir jag väl knäpp av allt tänkande kring detta. 
 
KONST
* Jag grejar ju också en del med min konst och allt går väl som jag har planerat. Jag jobbar så mycket som jag själv tycker att jag klarar av och jag tjänar dom pengar som jag på förhand har räknat med att jag ska göra. Jag kan stundtals känna att jag borde jobba med den på ett annat sätt. Kanske satsa mer på den eller lägga ner redan nu, men så fort jag tänker att jag ska göra mer så orkar jag inte. Dessutom tror jag faktiskt inte att jag kommer att tjäna så mycket mer pengar på min konst, även om jag skulle lägga ner mer tid på den. Det är inte riktigt så det funkar. Vill tjäna mer så får jag nog först investera mer pengar i den och chansa lite på att det funkar. Jag vet inte än om jag tycker att det är värt att göra så. Det finns ju inga garantier för att det jag eventuellt  gör kommer att funka bättre. Så som jag jobbar nu funkar ju, även om ag skulle önska att jag kunde tjäna mer pengar än vad jag från början har räknat med att jag sak göra. Ibland tänker jag att jag ska lägga ner helt och inte bry mig om detta med konsten, men nånting är det ändå med detta så få mig att kämpa vidare. Jag kan inte låta bli och jag är nyfiken på att se hur långt jag kan ta det. Tanken är nu att jag minst ska köra på året ut i alla fall. Det kommer jag nog att göra också. 
 
 VISIONEN
* Jag har ju en vision som jag strävar efter och gärna vill uppnå. Den finns med mig i mina tankar varje dag, men jag vet inte riktigt om det jag gör för att komma framåt, faktiskt får mig att göra det. Jag trycker in pengar i det, men livet här och nu pågår ju samtidigt för fullt. Vad blir liksom mening med att sträva efter min vision? En vision är ju egentligen inget man kan ta på. En vision är ju ett tillstånd man vill känna av. Jag vill sträva efter att kunna leva i min dröm och inte bara drömma om den. Men kanske är min dröm att bara leva i nuet och låta livet gå vidare? Jag får fundera vidare på detta, men jag har ett sparmål som jag vill uppnå innan detta året är slut och tanken är sen att alla dessa pengar ska "pumpas" in i min vision. Så jag är nog ändå på något sätt rätt ute.  
 
(null)
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE