13 år

Idag fyller denna blogg 13 år. Det känns som ganska lång tid. Undra vilken dag som jag slutar blogga? Det känns som det aldrig kommer att hända även om jag har funderat många gånger på att göra det. 
 
Jag tycker ändå att det är skönt att ha bloggen att pilla med.  Dom senaste 2 åren har jag haft som mål att skapa minst ett inlägg varannan dag och det har jag gjort. Jag kanske inte får till alla blogginlägg så bra som jag skulle vilja, men jag är ändå nöjd med att jag uppdaterar regelbundet och håller bloggen levande. 
 
Jag mår bra av att blogga. Det är ett bra sätt för mig att stanna upp och tänka efter. Vilket jag ofta känner att jag behöver göra. Jag är ju en person som lätt blåser på med saker, och då kan det ju bli att jag fattar för sent att nånting är på väg att gå åt rakt åt helvete. Bloggen har nog ofta fått mig att inse vad som är mer rätt att göra. 
 
Funderar jag över framtiden och vad som händer med bloggen så känner jag just nu att jag vill fortsätta som vanligt ett tag till. Jag tror inte att jag vill hålla på med bloggen i 13 år till. Som jag känner just nu så vill jag nog hålla på i 2 år till. Fast samtidigt tror jag att det nog blir fler år än så innan jag lägger av helt. 
 
 Ibland funderar jag på vad jag hade gjort i livet om jag aldrig hade börjat blogga. Hade livet sett annorlunda ut? Hade saker och ting varit bättre eller sämre? Hade jag mått skit av att jag inte stannar upp och tänker efter? Eller hade jag mått betydligt bättre av att låta bli att skriva om saker som jag ofta känner att jag vill tänka igenom och bearbeta? 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE