Måndag (2021 08 23)

Det blev en lång dag detta. Mycket beslutsångest har jag också kämpade med  Nu har det i alla fall börjat rulla in lite pengar igen. Jag har haft det bra under hela augusti, men det beror ju på att jag hade bra månad med cash in i juli. Det blir väl inte lika bra i augusti som i juli, men jag ska inte klaga. Denna veckan får jag ju in pengar mån-fre. Sen kommer jag väl att få ännu mera beslutångest när jag ska bestämma mig för hur jag ska fördela pengarna på bästa sätt. Målen som jag har satt upp för i år har jag ju kvar och idag gjorde detta sig påmint på ett ganska tufft sätt. Tankarna snurrade på max. Det kan man lugnt säga.
 
 När jag vaknade i morse så tänkte jag att jag i alla fall skulle ta och åka ut till Överby köpcentrum i alla fall kolla på lite nya möbler. Jag behöver ju lite inspiration och kanske också lite mer "kött på benen" för att jag ska kunna bestämma mig för vad jag faktiskt ska köpa. När jag se mig omkring i mitt hem så tycker jag mig i alla fall behöva en hel del nytt. De mesta handlar om att jag vill skapa mer förvaringsutrymme. Typ: Möbler med skåp, lådor och hyllor. Någon megastor spegel har jag också tänkt att jag behöver.
 
Jag besökte en möbelaffär där på Överby idag i alla fall. Jag kände det direkt att detta kan jag om jag vill lösa snabbt och smidigt. Jag tittade på allt möjligt och jag fattade som att det är så bra att man kan få sina köpa saker hemkörda och så. Så långt bra, men sen kom det där problemet som jag alltid har när jag har mycket att välja på,. Jag drabbas av beslutsångest och kan inte bestämma mig för hur jag ska göra. Jag hittade mycket som jag skulle kunna tänka mig att köpa, men jag blev ändå tveksam. Är detta jag ser sånt jag verkligen vill ha och behöver? Jag var väldigt osäker där. Hur jag än vände och vred så kändes ingen lösning bra.
 
 
Nu är inte jag en person som kanske inte bryr mig så mycket om heminredning och sånt. Köper jag tex nya möbler så vill jag mest man ska kunna förvara mycket saker i dom. Jag gillar bäst när bara kan lägga in hur mycket grejer som helst i en låda eller i ett skåp och sen stänger man bara och det enda man då ser är en möbel som man kan förvara saker i. Jag hittade många sådan möbler idag, men jag hade så himla svårt för att bestämma mig. Det var jobbigt att bli så full av beslutsångest som jag idag blev.
 
Sen kom alla tankar med att jag faktiskt har ett ekonomimål som jag ska nå i år också. Jag kände att risken är ju ganska stor att jag tappar fart om jag börjar plocka ut för mycket pengar och köpa massor med annat som inte har med mina ekonomiska mål att göra. Samtidigt var jag osäker på vad jag egentligen skulle välja och jag bestämde mig för att bara gå ut därifrån och åka hem igen och fundera vidare. Jag vill ju vara säker på att jag inte ångrar mig efteråt 
 
Nu kanske jag ändå åker dit igen, senare denna veckan. Jag känner att jag borde lösa detta och pengar har jag ju. Men jag vill ju heller inte misslyckas med ekonomimålet som jag har för i år. Det är svårt att få både och här. Dessutom känns det bättre att köpa alla möbler jag vill ha på en och samma gång. Det är jag väl inte säker på om jag klarar av än, om jag samtidigt har som mål att spara mer pengar än vad jag normalt brukar göra. Det kan gå att göra allt och få allt, men jag är långt ifrån säker på det. Jag vill mer än något annat, nå mitt ekonomiska mål för i år. 
 
Jag var ju i samma läge i mitten på juni. Då skrev jag ju ett inlägg där jag berättade att jag var nära att bränna 90 000 på typ kläder och smycken. Jag gjorde ju inte det, men det var ändå nära att det blev så. Nu handlar det ju inte om lika mycket pengar, men det är ändå samma känsla: Jag har pengar, jag kan göra massor för dom, men jag måste lugna mig för jag vill vara säker på att  jag klarar mitt sparmål, som är viktigare än allt annat för mig just nu. 
 
Beslutsångest har jag haft mycket av idag, men det känns ganska lugnt ändå. Jag mår bra, och det är det viktigaste. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE