Känns lite tufft nu igen.

Idag är det fredag i alla fall. Snart får jag den där lediga helgen igen. Känns som jag bara har jobbat denna veckan. Jag har jobbat på och sen har jag varit så jävla trött när jag har kommit hem på kvällarna så jag har nästan somnat i trappuppgången. Jag har typ känt mig som en klubbad säl.
 
Jag kämpar på med dom målsättningarna jag har. Jag tänker hundra gånger per dag att jag egentligen inte orkar, men samtidigt är jag för trött för att jag ska orka bry mig om nåt annat än sånt som jag har bestämt mig för sen länge att jag vill fixa. Mycket handlar ju dessutom bara om att jag ska ha tålamod och vänta in vissa datum.  Är jag för trött för att orka bry mig om annat och dessutom ser till att ha tålamod så borde jag logiskt sett fixa allt som jag har som mål med hela detta året. Svårare än så är det ju egentligen inte. 
 
Annars mår jag ganska bra, fast jag har lite ont på alla möjliga ställen. Känns det inte i armen så är det foten och när dom där känningarna har gått över på båda ställena då känner jag av magont eller illamående. Men jag mår i alla fall bra av att gå riunt hemma i t-shirt och kalsonger. Speciellt när färgerna matchar.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE