Dagarna passerar - Åren går så fort.

Dagarna passerar och åren går så fort. Tidigare idag så fastnade jag i tanken om hur jag ser på de senaste 10 åren.
 
Jag startade en blogg för 10 år sedan. Jag startade en blogg i början av 2008 och tänkte att jag ska ge bloggandet en chans i några månader i alla fall.Innan 2008 så hade jag typ bara startat bloggar och sen slutade jag blogga nästan direkt efter att jag hade startat en.  När jag sen bestämde mig för at jag skulle ge blogandet en chans innan jag väljer att sluta så tyckte jag att det var ganska roligt eftersom lyckades blogga lite varje dag i flera månaders tid. Sen slutade i typ oktober 2008 för att sen börja igen i den 4 december 2008. Jag har sen den dagen fortsatt att blogga och nu är jag inne på mitt tionde år. Jag har ibland tänkt tanken att jag ska sluta med detta, men det har inte blivit så än i alla fall.
 
Om jag funderar över hur jag levde mitt liv för 10 år sedan så tänker jag nog att jag faktiskt inte lever något annat typ av liv nu. Jag har samma jobb som jag hade för 10 år sedan. Jag tjänar ungefär lika mycket pengar (om man ser till dåtiden och dagens penningvärde) Jag bor i samma lägenhet och jag har samma "favvorestaurang" som jag regelbudet besöker.
 
Egentligen har mitt liv inte förändrats så mycket under dessa 10 år. Jag har bara blivit några erfarenheter rikare. Jag har gjort några resor och jag har träffat några sk kändisar. Jag har nog blivit mer hårdhudad och jag litar nog mindre på folk idag än vad jag gjorde för 10 år sedan. Dom personer jag faktiskt litar på har nog i alla fall blivit betydligt färre.
 
Vad som kommer att hända dom närmaste 10 åren i mitt liv kan jag ju inte riktigt veta. Man vet ju aldrig hur livet blir. Jag kanske vet vad jag vill, men inte vad jag kommer att få. Jag hoppas i alla fall att jag får vara frisk och må bra. En sak känner jag mig väldigt säker på: 10 ÅR GÅR VÄLDIGT FORT.
 
Arkivbild: 2008.
 
Bild från igår (2018 02 16)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE