V 9 - Måndag (2017 02 26)

V 9
Ny vecka har det blivit. Jag har en hel del som jag vill få gjort. Jag har ju tex ett ekonomiskt mål som jag kämpar med att nå. Denna veckan får jag ju in pengar lite varannan dag och då kan jag ju lägga undan lite mer. Nästa vecka kan jag konstatera att jag har tagit ett ganska stort steg närmare det jag kallar mitt slutgiltiga ekonomimål. 
 
Jag kan känna nu, precis som i januari och februari att jag under mars månad inte kommer att kunna klara att spara så mycket pengar som jag nu lägger undan. Men jag har känt så under hela detta året nu, men jag har ändå inte misslyckats med att hålla sparplanen. På nåt sätt klarar jag det ändå. Det känns därför motiverande att försöka maxa sparandet gång på gång. 
 
En annan grej som också känns bra med detta att det förmodligen inte gör något om jag inte lyckas med att hålla sparplanen under en viss månad. Det viktiga är ju att jag får ihop pengarna till ett visst datum detta året. Hur jag har fixat fram pengarna och hur mycket jag har sparat månad för månad kanske i slutändan inte kommer att spela någon roll. Jag tycker ju bara att det är viktigt att jag når mitt slutgiltiga mål med sparande av pengar. 
 
Måndag (2018 02 26)
Kallt som fan var det i morse. Hoppas inte att det blir mycket kallare under resten av veckan än vad det var i morse. Jobbat nu på morgonen har jag gjort och det var lugnt. Jag har en ganska lång rast snart ska jag hämta lite mat på "Kopparn" igen.
Jag hoppas också att jag redan idag kan få lite besked om några saker som jag ska göra till våren. Det skulle vara kul att snart kunna få något betsämt och helt klart liksom. När det är fixat så kan man ju bara längta och hoppas att allt var värt att: Trycka in pengar i, och  värt att vänta på. 
 
Det blir nog en bra vecka detta. Jag känner det på mig.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE