Nya besked, men ...

Under morgonen nu så fick jag nya besked. Hela grejen som jag väntar besked kommer nu inte att bli på det sättet som det var sagt från början. Jag har fått nya besked, men jag har fortfarnade inte fått ett besked om datum och tid, som jag vill ha.
 
Det jag nu har blivit lovad är att den personen som ska ge mig besked ska höra av sig IDAG. Eftersom förutsättningarna litegrann har ändrats nu så har jag blivit erbjuden att 1, genoföra upplevelsen, trots att ändringar har skett. 2, Strunta i allt och få pengarna tillbaka. Jag har nu sagt att jag absolut vill och jag gör det, trots att själva upplevelsen inte är utformad så som det var sagt från början, men samtidigt har jag också sagt att om det snart inte blir bestämt ett datum för själva grejen som jag ska göra, då vill jag ha tillbaka pengarna som detta har kostat mig. Kort sagt kan man säga att grejen jag ska göra var kanske lite för bra för att vara sann och nu kan hen som har lovat inte leverera allt de som hen har lovade mig från början.
 
Läget är nu att jag känner att om jag inte kan få något bestämt under dagen då skiter jag i detta och begär mina pengar tillbaka. Det kommer jag att få eftersom jag upplever att alla vill att detta ska lösa sig på ett bra sätt. Man får se vad som händer under dagen helt enkelt.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE