Jag kör på fontänmodellen.

 Det är ju klart att jag fixar min ekonomidröm nu! Jag har nu den privatekonomi som jag länge har drömt om. Jag har bara lite småsaker kvar att göra och därför blir jag inte helt klar förrän i slutet av detta året. Men alla pengar har jag redan dragit in och jag behöver inte göra mer för att få in ännu mer pengar i denna grejen.
 
Det känns skönt att man ännu en gång har förverkligat en dröm. Sist jag gjorde det var 2011 när jag lyckades åka på 4 utlandsresor det året. Jag hade det bra, fick se allt som jag ville se, brände mycket cash och fick massor av upplevelser som nu är rätt sköna minnen.
 
Jag har varit nära några gånger att misslyckas med denna drömmen som jag nu har kämpat med att få fixad. Det berodde på att jag hade lite svårt ett tag att spara pengar. Det är ju roligare att bränna pengar än att spara liksom. Men jag tog mig i kragen och tänkte efter. Hinner man sova på saken också då brukar man fatta bra beslut sen. Nu är jag glad över att jag inte struntade i att kämpa på med min dröm. Jag är glad över att jag struntade i den där resan som jag var så nära att boka. Jag är också glad över att jag inte har festat upp onödigt mycket pengar, fast jag säkert under detta året har tänkt tanken många gånger. Jag får  så mycket tillbaka nu för att jag konsekvent bara har kört på och gjort de jag har sagt från början att jag ska göra med min privatekonomi. Det kändes som det var för mycket att göra när jag började, men tar man det bara lugnt och är grymt fokuserad på nuet så kan man lyckas med sånt som till en början kanske känns tufft att fixa. Det gäller bara att ha en bra strategi, och sen tar man ett beslut och kör på. Det enda som förändrar något är att man tar ett beslut och gör det som krävs för att lyckas. Tålamod har varit bra att jag har haft mycket av också.
 
Jag har nu gjort så mycket som jag tycker är värt att göra när det gäller mina pengar. Naturligtvis kan jag göra ännu mer, men livet går ju inte ut på att man ska spara pengar och ha så mycket pengar som möjligt.  Det är ju vad man byter pengar mot  som verkligen är det som kan vara värt något. Man ska må bra och det ska vara roligt att leva livet. Pengar måste man ha, men det får ju aldrig bli det enda som betyder något.
 
 Som alltid när man förverkligar någon dröm eller något liknade så vill man ju fira. Helst med skumpa och jag kör gärna på fontänmodellen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glöm inte att försöka förverkliga era drömmar. Det är värt varenda dag av slit om man en dag lyckas. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE