Skriver texter och går igenom bilder.

Skönt att man har haft en ledig dag. Jag ringde ändå min chef idag för jag hade fått något papper från Transporstyrelsen som gäller min behörighet för tung trafik och förnyade av mitt körkort, typ. Jag ringde min chef och frågade vad jag skulle göra och vad dom gör liksom. Jag fick känslan att det jag har fått brev om från Transportstyrelsen var något som företaget i princip ska fixa åt mig. Jag behöver ite göra speciellt mycket.
 
Idag har jag skrivit lite texter. När jag vaknade i morse så kände jag bara att jag har lite blogginlägg och anndra typer av texter som jag vill få klart idag. Jag har skrivit ganska mycket idag och jag känner att jag har ett bra "flow". När jag känner bra "flow" då vill jag helst bara sitta och skriva och inte avbryta skrivandet för att göra massa annat. Man vill ju liksom skriva när man känner "flow", för man tappar annars "flowet" så lätt. Jag vill hålla uppe tempot så jag blir färdig med sånt som jag intalar mig själv att jag ska bli färdig med.
 
Jag också gått igenopm en del bloggbilder som jag sparar ner för att sedan kanske använda en del av dom till min självbiografi. Jag vill snart bli klar med detta. Jag har hunnit att gå igenom lite mer än halva bloggen. Detta är det tråkigaste jag har grejat med hittills när det kommer till sånt som har med min självbiogrfi att göra. Målet är i alla fall att jag ska ha gått igenom alla bloggbilder innan jag kommer till den där perioden där jag har massor av jobb och inplanerade resor till Stockholm. Under den perioden vill jag inte ha kvar detta skitjobbet med biilderna. Jag vill heller inte fortsätta med det efter den där perioden. Jag känner att jag i alla fall måste ha kommit igång med nya berättelser till självbiografin till i början på april igen. Fast jag kan nog vara klar med genomgången av mina bilder redan till imorgon om jag verkligen skulle göra ett försök och bara "kötta" med det, typ nu några timmar framåt. Det är ju bara det att det är så tråkigt att gå igenom så man orkar ju bara ta lite i taget, och sen gör man något annat liksom.
 
Nu ska jag fortsätta greja med texter och bilder. Jag kommer väl också under kvällen att till och från köra lite live på INSTAGRAM. Kolla gärna då. "dannebloggen" heter jag även på "Instagram.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE