Promenad och en ledig tisdag.

Skönt med en ledig dag igen. Jag hade tänkt att ta en långpromenad idag, emn det blev inte så. Jag gick ut, men det blev betydligt kortare för att ens kalls för en lite längre promenad. Det blev en kort, men rask promenad.
 
Naturligtvis var det något som skulle irritera mig idag också och få denna dagen att börja lite dåligt. En av mina kameror är borta. Min lilla gula handlar det om. Den är bara borta och jag kan inte hitta den.
 
Ledsen för detta är jag. Man vill ju inte bara att den ska vara borta liksom. Sen har man ju en systemkamera och jag har en kamera i telefonen så det är väl ingen katastrof så. Men irriterande är det ju ändå. Jag hade den igår. Jag har bestämt för mig att jag såg den ligga på mitt skrivbord när jag var hemma en stund under min första av totalt två raster som jag under gårdagens arbetspass hade. Fan va störande!! Har någon stulit den eller kommer jag att hitta den i ett skåp på jobbet, eller var kan den vara??? Detta fick mig ändå att inte vilja gå den där långpromenaden. Det blev ju nu istället en kort promenad.
 
Det andra jag irriterade mig över idag var ju det besked, och det andra beskedet som jag typ får, men ändå inte på något sätt. Öhhh...
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE