Allt jag vill fixa, men inte får fixat.

Jag har mycket på gång nu och det känns roligt och spännade. Jag har fixat många saker som jag ska få göra unde detta året. Mycket är klart och jag kan bara vänta in månad, datum och tid. Sen är det dags. Massor med sådana grejer väntar jag på just nu.
 
Men sen finns det saker som jag vill göra under detta året som inte är klart. Det finns två grejer som jag tänker på där liksom bollen ligger hos någon annan. Det jag vill är att jag får den där månaden och det där datumet, så jag vet liskom. Jag väntar på att få besked av andra. Det hänger liksom inte på mig. Jag vill ha besked nu. Jag måste ju också planera. Jag måste planera lika mycket som dom måste göra som jag vill ha besked ifrån. För det är nämligen ofta det vissa skyller på. Vi ska planera in detta och det är inte så lätt att hitta ett tillfälle som passa alla. Ok, jag accepterar det under en viss tid, men inte hur länge som helst.
 
Nu har jag börjat försöka ta kontakt med folk och det enda jag säger är att jag vill att man betsämmer ett datum och en tid med mig. Detta gäller framförallt tvågrejer som jag vet att jag ska göra i år, men jag vet just nu inte när, och det vill jag veta.
 
Jag börajde idag med att skicka ett mail til en person. Då fick jag ett sk automatiskt svar tillbaka. Tydligen kan man ställa in det så. Där stod det att i det mailet att den personen som jagville ha tag i inte använder den mailen längre. Hon jobbar inte ens med det ärendet som jag mailade om. Jag läser vidare i mailet och då står då finns det en annan mailadress som gäller för mitt ärende.
 
Jag mailer sen den mailadressen och då kommer nästa automatiska mail där det då står att den jag mailar är ledig och är tillbaka den 7 mars. Ok tänker jag. Nu väntar jag på svar till den 7:e mars och sen får jag försöka få kontakt igen. Det fanns även ii mailet andra kontaktuppgifter som jag skulle maila eller ringa om något var akut, men mitt ärende är inte akut, så jag kan väl vänta. Jag börjar ju bli van vid det nu.
 
Detta med dessa två saker är ett ganska tråkigt grejande. Jag vill inte hålla på med sådana här saker. Jag vill bara ha besked. Ge mig ett datum och sen fixar jag så att det jag vill göra blir möjligt. Nu går jag bara runt och får inte veta någonting. Jag mailar och får inget svar. Bara för det så får jag maila någon annan, och jag vet ju inte om jag får svar där heller. Får jag inte det så får jag väl ringa, fast jag är trött på att hålla på att jaga besked.
 
En grej som ändå känns bra när jag håller på att jagar besked  är att jag sparat ner och arkiverar väldigt mycket: telefonnummer, mailadresser och andra uppgifter. Jag gör alltid det när från början när jag vill förbereda och fixa något. Vad jag än gör, och var jag än hittar uppgifter på info som jag behöver ha så sparar jag ner det på något sätt. Det kan vara i bilder eller så kopierar jag bara texter. Jag arkiverar liksom allt för att jag ska kunna plocka fram det, om jag skulle behöva det. Skriver jag ett mail till någon så tar jag inte bort det. Får jag ett mail så tar jag inte heller bort det. Skulle jag få problem och behöver veta vad jag tidigare har skrivit eller vad jag tiodigare har fått för mail så kan jag ju bara plocka fram det.  Det är ju inte roligt om man efteråt kommer på att man skulle ha sparat något som man istället har slängt. Man kan säga att det är som att spara ett kvitto på något man har köpt. Just nu när jag tex inte får vissa besked så har jag nytta av allt som jag tidigare har sparat.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE