Några timmar i Uddevalla.

Jag har varit i Uddevalla och hälsat på mamma igen. Från början var det tänkt att jag skulle ha hälsat på min mamma igår. Det blev ju inte så för jag valde ju att rycka in och jobba. Jag  fick ju ledigt just den lördagen som Peg Parnevik  kör sitt gig i Trollhättan. Jag skulle ju egentligen ha jobbat den lördagen, men nu jobbade jag ju igår istället. När jag ringde mamma och berättade att jag inte skulle komma under lördagen pga jobb så sa hon bara att: Det är klart att du ska jobba. Inget mer snack om det liksom. Sen bestämde vi bara att jag skulle komma idag istället och nu har jag varit där och kommit hem igen.

 
 Jag har varit väldigt trött idag. Mamma däremot såg ganska pigg ut. Mycket piggare än vad jag har sett henne dom tidigare gångerna som jag har besökt mamma efter att hon blev sjuk.  Fast mamma hade känt sig yr och illamående. Hon trodde själv att hon hade feber. Personalen på boendet där mamma är ringde efter något sköterska och när jag var där hos mamma så kom det lite folk som typ tog prover på mamma.

Jag trodde det skulle kännas jobbigt att besöka mamma idag. Jag var ju ganska trött och det har ju känts tufft tidigare när jag har besökt mamma, men idag kändes det ganska bra. Mamma såg ju ganska pigg ut och jag bevittnade ju idag hur mamma blev väl omhändertagen av personalen på det boendet  där hon bor. Mamma skrattade och pratade mer än vad hon normalt brukar göra. Allt de, plus att mamma bor i en fin lägenhet som är stor och ljus. Hon har fin utsikt åt alla håll, och en stor altan som hon kan rulla ut sin rullstol på. Det gör väl att det känns bra för mig också, och idag fick jag ju se att hon har bra folk omkring sig som tar hand om henne på bästa sätt.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE