Nu kommer jag att få se Peg.

Jag har ju tänkt att åka för att se några fett coola gig i sommar. Jag har en biljett till Way Out West i augusti och då kommer jag att kunna se Rebecca & Fiona, om jag nu bara tar mig till Göteborg den dagen som dom är där. Det kan bli att jag struntar i det. Dom kör ju även ett gig på Gröna Lund i september som jag har möjlighet att se. Jag är ledig då och jag har hotellrum i Stockholm. 

 
Jag ska se Little Jinder live på Gröna Lund i augusti. Inför det giget har jag gjort klart med så mycket redan nu så jag kan nog vara helt säker på att jag åker till Stockholm  och "Grönan". Det blir nog sjukt nice!!
 
 Nu har jag också äntligen fixat det så bra att jag kan få se coola och bästa Peg Parnevik när hon besöker Trollhättan den 22 juli. Jag skulle egentligen ha jobbat den lördagskvällen som hon ska köra sitt gig i Trollhättan, men jag har lyckats med att skifta på ett arbetspass och en ledig dag. Jag ska jobba idag istället och sen får jag ledigt den lördagen när Peg kommer till Trollhättan. YES!!! ✌️🎤💙.
Jag hade tidigare titta på var jag skulle kunna åka för att få se Peg live, men inget av de datum och platser jag kollade på funkade för mig. Jag kunde liksom inte fixa så jag skulle kunna få se en spelning med Peg nånstans. Jag hade faktiskt gett upp fram till idag.  Men nu löste sig detta också. Jag har ju aldrig sett ett gig  med en person som jag tidigare har haft myshäng med under en hel eftermiddag.. Jag är bara så himla glad nu😁😁😁😁
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE