Min onsdag

När jag vaknade i morse så tänkte jag att jag skule börja skriva på en berättese till min självbiogrfi som jag har tänkt på ett tag. Berätteslen var liksom klar i tanken, jag skulle bara få ner der det i skrift. Jag började skriva med under tiden jag skrev så växte det fram en annan berättelse som inte riktigt var den som jag från början hade satt mig för att skriva. Jag kände att om jag ska skriva det jag först tänkte, så måste jag ju skriva mer på en annan berättelse först. Det blev alltså en annan berättelse än vad jag hade tänkt mig från början så nu har jag den berättelsen som jag först tänkt skriva, kvar att skriva.
 
Annars då?
Idag har jag grejat i tvättstuga. För att inte glömma att gå ner till tvättstugan så brukar jag dagen innan lägga ut lappar där det står TVÄTTA. Då går det liksom inte glömma av det.
 
 
Glömmer jag den dagen och tiden jag har bokat tvättstugan så kan man få vänta så länge innan man få möjlighet igen, och därför lägger jag ut små minneslaopar. Generellt sett tycker att det är bra att skriva upp typ allting som man har att göra på dagarna. Det känns som att det blir mycket mindre av alla tankar som snurrar i huvudet då om man har de som man planerar att göra nerskrivet. Då behöver man ju bara tänka på att kolla vad man har skrivit ner, istället för att försöka komma ihåg som man ändå vet att man till viss del kommer att glömma.
 
Jag gick också en sväng på stan idag. Jag gick mest ut för att köpa en lunch för 25 spänn. Hem igen och äta den. 
 
 
Sen har det blivit lite vila och nu står jag på jobbet och ska snart ta mig ut till bussen för att avsluta denna onsadag bakom ratten.
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE