Bottenlistan.


Tänker skriva en lista. En riktig bottenlista på saker jag mår mest illa av, saker som lätt gör mig arg, upprörd eller gör att jag känner lite panik.  De handlar om saker som har hänt och saker som när de händer. Jag försöker hålla mig ganska lugn i många situationer och även om jag blir upprörd eller arg så finns de många tillfällen då jag försöker dölja detta. Jag lyckas med de, men jag är ändå upprörd. Ibalnd lyckas jag inte med de. De händer också. De finns situationer i livet där man känner att: Snälla ta mig härifrån jag vill inte vara här. Här kommer en BOTTENLISTA..





1. När saker står stilla de känns som de aldrig går framåt och jag har ändå gjort allt för att få lite fart på allt. Att jobba åt någon annan för att han/hon är slö. Att vänta på ett svar för att man själv ska kunna gå vidare med  de man håller på med.  Att känna att man har kört fast och inte liksom kommer vidare. Att sitta någonstans och känna nu vill jag hem och jag vill de nu. Detta är hemskt.  

2. Teknik som inte fungerar. Dator, tv, kamera, massagestol. De är inte roligt. De ska bara fungera och gör de inte de så ska de lösas direkt ! Jag kan bli tokig ibland. Svårt att sova på natten.  NEJ JAG VILL ATT DE  SKA FUNKA NUNUNUNUUUUU !!!!! Innan jag går och lägger mig LITE otålighet där. Får jobba med detta. 

3. Människor som inte står för sin åsikt fullt ut.


4. Människor utan självironi eller självdistans som tar sig själv på allvar i exakt varje sekund och där man får skratta enbart åt andra, aldrig åt dem.

5. Mig själv ! Jag gör saker ibland som måste hamna på min bottenlista. När jag oroar mig för framtiden. De känns väldigt ofta onödigt. Mig själv ! När jag kör över mig själv och inte lyssnar på kroppen signaler. Vilja / känslor / önskningar pga att andra vill något som jag egentligen inte vill göra, men jag gör de ändå. Jag blir jättearg på mig själv varje gång detta händer. Jag kan också bli arg på mig själv när jag gör något som jag innan jag gjorde de borde ha fattat att detta går åt helvete..


6. På min bottenlista skriver jag också såhär: Människor som sviker. De har vi nog alla råkat ut för. De är alltid svårt att veta vem som är ens riktiga vänner. Man vet aldrig till hundra procent vad en människa har för syften.
På den tiden jag höll på med pingis så fanns de pingistränare som höll vissa om ryggen för att dom själva skulle få profilera sig vid framgångar. Man stöttade dom spelare som hade framgångar, men absolut inte vid motgång trots att dom kämpade på lika bra på träningen som dom spelarna som de gick bra för på tävlingar. När dom som verkligen behövde stöd för att orka fortsätta, då svek ofta pingistränaren som jag tycker alltid ska vara spelarens "bollplank" oavsett tävlingsresultat. Detta såg jag en hel del av under mina år i pingisen och de kan än idag få mig att må riktigt illa.


Gud vilket bittert inlägg.  Nu släpper jag detta och går vidare.

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE