Känner jag att jag saknar något eller någon ?

De finns mycket jag saknar, men jag försöker oftast se till vad jag har och vara glad för de. Att sakna kan ju handla om mycket känns de som. De  kan vara något som man har haft, men inte har längre. De kan vara något som man önskar att man hade. Fast vet man då egentligen om man saknar de ?

Jag ser mig ibland runt omkring på andra människor hur dom har de. Jag tänker ofta att många har så mycket mer än mig. Jag kan ändå inte påstå att jag är  avensjuk på vad andra har som jag själv inte har. Jag menar jag saknar tex inte barn för de är för många som säger att de är jobbigt att ta hand om och när man ser alla dessa "trötta" föräldrar som kämpar sig igenom vardagen så kan jag bli imponerad över hur dom orkar, men defentift inte avensjuk och de är inget som jag saknar. Jo kanske en sak när de gäller att ha barn ? Man har många trevliga stunder med sina egna barn och givetvis kan de vara något som man kan sakna när man sitter här själv och funderar.
 
Hus då ? Är ett hus något som jag saknar ? Ett hus med en stor tomt ...
Nej kan inte påstå de heller. Man har ju även här fullt upp och de finns en hel del utgifter på hus. Dessutom kommer mycket extra arbete som jag gärna vill slippa. Jag är inte speciellt intresserad av trädgård och sånt. Är man inte de så tror jag hus bara är en belastning om man inte just gillar att hålla på att gå hemma på sin fritid.
Klippa gräs, måla om och lösa problemet när pannan går sönder.


När de kommer till saknad av bil så kan jag även här säga att de är inget som jag saknar. Jag hade en gammal Volvo en gång i tiden. Jag tyckte bara jag hade ett bekymmer med den. Ok, de var inget fel på bilen så den gick bra och de var ju lätt att få tag på reservdelar. Men den kostade nog mer än vad de smaka och de sista tyckte jag dessutom att jag mest bara flyttade runt den för att slippa få parkeringsböter. Bil är allså inget som jag saknar och jag behöver de inte nu när jag har sju minuters promenad till jobbet. Behöver jag bil någon gång så går de lätt att hyra. De kostar någon tusenlapp plus bensin och de tycker jag inte är så mycket när jag kanske hyr en bil max 3ggr per år.

Detta var några saker som jag inte saknar utan bara känner en stor frihet över att jag inte har. Men givetvis finns de också saker som jag saknar eller längtar efter.


De kan vara en flickvän. De är inget som jag går runt och tänker på och någonstans är de rätt skönt att vara singel för man gör lite mer som man vill. Dessutom är de ju inte värt att ha någon bara för att just ha någon. Men ibland är de ju såklart så att man vill ha någon att krama eller hålla i handen. Göra roliga saker med. Ha någon som man kan dela mycket med osv.. Detta händer att jag saknar ibland, fast någonstans är de rätt skönt att vara singel också.

Jag kan också känna saknad när de gäller pingisen. Jag skulle vilja kunna lägga ner lika mycket tid och Engagemang som jag gjorde när jag höll på som mest, men just nu känns de som en omöjlighet och jag saknar de inte så länge jag inte kan lägga ner hela min själ i de.

De finns många vänner som jag har haft genom åren som jag saknar. Man går igenom sina förändringar i livet. Man byter jobb slutar med något fritidsintresse eller ens vänner väljer att flytta. I mitt fall är de nog  de sista. Många av mina vänner som jag idag kan sakna har flyttat. Dom har flyttat till ställen som kanske inte är helt lätta för mig att bara åka och besöka över en helg och sen åka hem igen. Detta är något som aldrig verkar ta slut.
Vänner flyttar och jag stannar i vänersborg. HMM.. 

Oj ! Nu börjar de bli mycket här som jag skriver att jag saknar. Är detta verkligen  bra för mig att sakna så mycket. Men jag är ju inte mer än människa och när de gäller saknad så är de mycket och de är inte bara att sluta sakna de man faktiskt saknar, om ni förstår vad jag menar ? De finns ju liksom ingen ON och OFF knapp som på en radio.

Mormor .. De är en person som jag saknar väldigt mycket. Mormor var en person som betydde väldigt mycket för mig och som brydde sig om mig och fick mig att må väldigt bra. De känns ofta jobbigt att hon inte finns mer för jag saknar henne så mycket och jag kommer alltid att göra detta.

Vad finns de annars som man kan sakna ibland. Många av oss saknar väl den där "stora säcken" med pengar. Pengar är inte allt i livet, men de är ganska mycket. Sen tror jag inte att pengar gör en lyckligare om man har hur mycket som helst. Mår man inte bra så spelar de nog ingen roll.


Jag kan också sakna och framförallt längta till att förverkliga mina drömmar. Jag ska i ärlighetens namn säga att de är något som jag faktiskt vill få gjort. Jag vill förverkliga mina drömmar och jag vill göra de så fort som möjligt så jag kan få plats med nya.  Saknaden av att inte ha gjort de jag går och drömmer om kan ibland kännas som något som ligger och "gnager" i huvudet och de försvinner inte innan jag gör verkligehet av de jag drömmer om.

De finns mycket jag kan sakna, men de finns också mycket jag är glad för att jag har. Egen lägenhet, ett jobb att gå till, Mimmi, en skön säng, mat på bordet varje dag, snälla vänner, denna bloggen, böcker att läsa, massagestolen och jag är också glad för att jag har förmågan att inse att jag är underbar, go och hur härlig som helst.

Kram..






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE