Några tomtar och tärnor har jag sett idag.

Har kommit hem från lite jobb. Idag fick vi grötfrukost på jobbet och de var gott ! Jag har inte haft någon luciakrona på mig, men jag har sett många. Inte så mycket lucior kanske, men en hel del tärnor och tomtar. De närmar sig jul nu och jag tycker de är riktigt mysigt. Hade de inte varit så att jag måste hålla på mina pengar så hade jag shoppat hem hur mycket julsaker som helst nu. Men min dröm nästa år är viktigare än denna julen. Så är de ju...

 

Jag hoppas denna vecka att jag inte blir så slö som jag var den förra veckan. Jag blev nästan rädd för mig själv att jag bara sådär kunde skita i nästan allt här hemma. De enda jag gjorde mellan måndag och torsdag var att sitta i massagestolen , blogga, ta hand om Mimmi (min fågel ) och sova. Jag sov oftast mellan klockan 15:00 och 19:00 och sen gjorde lite, men inte mycket och så var de dags att sova igen. Denna veckan vill jag inte ha de så utan lite mer fart på mig får de bli.

Sen jag kom hem har jag hunnit äta lite. Idag blev de pannbiff.





 Sen har jag också skickat iväg en I LOVE DANNEBLOGGEN t-shirt. Nu ska jag pilla lite med några framtida inlägg till bloggen och sen ska jag försöka orka med gymmet också. Vi får se hur de blir med de där sista (gymmet)

Kram..






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE