Sova igen..

Dags att sova igen. Jag har fått gjort en del sen jag kom hem ifrån jobbet och de känns ju bra att man inte har varit en slö Danne. Jag har inte varit på gymmet, men jag har heller inte som jag gjorde så mycket förra veckan under en hel eftermiddag :Sovit . Men nu ska jag sova och de ska bli skönt.

Jag har såklart några funderingar som jag ska sova på i natt.

Livet är fullt av möjligheter. De finns egentligen obegränsat av dom. Jag funderar på några saker som jag vill göra i framtiden. De finns mycket mer än vad jag kan tänka mig. De moderna samhället erbjuder enormt mycket möjligheter och de ska bara vara att välja och vraka. Men de är också lätt att önska sig för mycket och välja att göra mer saker än man egentligen klarar av. Hur lever man sitt liv i balans? Vad är tricket för att finna de som är rätt för en själv så att man förhoppningsvis mår bra av de ?

Jag funderar vidare och kommer nog farm till att grunden är nog att försöka hitta ett sätt att leva som håller i längden. De gäller att hitta energi och kraft och de får man via kost, motion, aktivitet, socialt liv, vila och sömn.

Hittar man en balans i detta (kost, motion, aktivitet, socialt liv, vila och sömn)   och fyller på med de när de behövs så tror jag att man mår väldigt bra helt enkelt.

Nu ska jag fylla på med sömn ...

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE