Vänder jag på dygnet, eller ?+ Danne undrar ?

Slö slö slö = Danne just nu. Denna vecka varenda dag känns de som. Varenda dag denna vecka har sett likadan ut. Upp 03:15 för att en timme senare tagga till jobbet. Börjar jobba och jag har haft samma pass nu i 3 dagar och har även samma imorgon. Jag kan blunda och köra 38, 34 och 61. De kan jag väl ändå även om jag inte kör detta som jag gör denna vecka 4 dagar i rad. Speciellt den där 61:an, men de går bra jag vill ju egentligen inte ha de på något annat sätt heller.

Min analys av veckan såhär långt är att jag nästan har vänt på dygnet. Jag har efter jobb gått och lagt mig en stund trots att jag har sagt till mig själv att jag inte ska göra de. Jag vill inte de för somnar jag några timmar under eftermiddagen så kan de vara svårt att komma i säng i tid på kvällen. Jag vill ju gärna sova ett tag innan jag ska upp 03:15. Jag har ändå lyckats somna med en gång även om jag lägger mig sen så de blir väldigt mycket sömn ändå, men sover man på dagen så blir man väldigt pigg på kvällen och de är inte riktigt bra när man ska upp tidigt dagen efter, men jag sover ju även om natten så totalt  sett under ett dygn så blir de ganska mycket sömn ändå.

När jag kommer till Thailand så får jag vända igen. Jag kommer att anlända i Phuket klockan ca 06:00 på morgonen lokal tid. Eftersom jag aldrig kan sova på flygplan så kommer jag lätt att somna på hotellet och jag sover säkert fram till kvällen och sen blir de party. För "Patong Night Life" är riktigt grymt.


 
 
 

Sen går man tillbaka till hotellet typ klockan 5 på morgonen och så sover man lite till innan de är dags att stiga upp vid 12:00 och så står de klart att de är såhär de kommer att vara under större delen av min resa.

Där var min analys av att vända på dygnet. 



Förresten ! Kvällens Danne undrar ?????



En brandbil står just nu utanför mitt fönster.

Kram..





Lillemor
12 December, kl. 20:45 | Blogg;

Hej Daniel Johansson!

Jag tycker Daniel är ett väldigt fint namn. Min son hette Daniel från sin morfar. Men min son flyttade med sin pappa när vi skilde oss för 20 år sedan. De flyttade till USA, men sen den dagen när de flyttade så har jag varken sett eller hört något om min son. Man kan säga att jag har en förkärlek för de som heter Daniel. Du har fångat en trogen läsare med din underbara text!

Tack för att du finns! Gud välsigne dig!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE