Hur är de med formen ?

Hur är de med min form ? Jag tänker självklart på hur de går med min träning, sköter jag kosten och får jag tillräckligt med vila..

 1) Jag gör de enkelt för mig och säger att jag är nöjd med hur jag tar hand om min kropp. Jag tränar hårt. De känns sfter ett träningspass, framförallt i benen eftersom jag löper mycket. Detta är jag helt nöjd med och de är bara att köra på och se hur de blir i framtiden.



2) Kosten slarvar jag lite med, men jag äter vanlig lagad mat. Jag har i princip slutat med läsk. De blir kanske bara 1 flaska i veckan. Jag äter alltid sallad till lunch och middag. Så långt är allt bra. Fast de blir vissa dagar lite för mycket godis och jag borde nog dricka mer vatten än vad jag gör. Under mina mellan mål så äter jag ibland väldigt mycket.... De finns helt klart mycket här som kan bli bättre. De känns bra att jag är medveten om de. De gäller bra att kämpa på lite så blir de säkert bättre och bättre.



3) Får ja tillräckikligt med vila ? Ja de tycker jag ! Givetvis finns de mycket att göra där också, men jag vilar och slappar ganska mycket så jag kan bara säga att tillräckligt med vila, ja de får jag för de mesta !





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE