Vecka 37

Ny vecka igen och jag har en ganska bra arbetsvecka. Det säger jag även om jag har helgjobb och två väldigt långa dagar under denna veckan. Men vid en snabb överblick så tycker jag att det är bra körning på dom flesta pass och jag är ju ledig två dagar mitt i veckan. När dom två lite längre dagarna kommer så har jag ändå varit ganska mycket ledig innan detta. Tittar jag längre fram på kommande veckor så har jag tagit ledig en annan dag. Det gör direkt att flera veckor framöver helt plötsligt inte känns lika jobbiga att köra på med som dom annars hade gjort. Är man lite lurig och har framförhållning så kan man få till arbetsveckor som känns ganska lugna att jobba på med, samtidigt som man ändå har fullt betalt. Sen kan ju saker hända som gör att det blir jobbigt ändå. Allt går ju inte att förutse eller förhindra. Sånt är livet liksom. 
 
 Annars hoppas jag att jag spelar lite pingis denna veckan. Förra veckan blev det inget för dom dagarna som jag hade möjlighet att träna då var det ingen annan som verkade vilja eller ha möjlighet. Dom dagarna som jag inte kunde, men ville, då var det många andra som tränade. Sen kan jag väl erkänna att jag hade kunnat lösa 1-2 träningspass om jag hade varit lite mer envis och taggad på det. Men pingisen är ju inte så viktigt för mig längre så att jag kämpar och gör allt jag kan för att få tid till det. Man har blivit mer bekväm nuförtiden. 
 
Men denna veckan ska det funka med ett pass i alla fall. Kanske två om jag är tillräckligt sugen på att spela. 
 
Jag hoppas också denna veckan att allt känns mindre rörigt. Förra veckan blev det kaos med det mesta för att jag orkade inte bry mig om nånting. Jag kom liksom in fel i veckan från början och jag mådde mest dåligt över att jag hanterade mycket av sånt som jag drabbades av på fel sätt. Jag skiter egentligen i vad andra säger till mig eller gör mot mig. Det som får mig att må dåligt är när jag tycker att jag inte hanterar saker och ting på dom sätt som känns rätt för mig. 
 
Men nu är det en ny vecka och då är det nya tag som gäller! Det är bara att greja på med mycket positiv energi!
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE