Vad vill jag göra under hösten?

 Nu har det blivit september och då tycker jag alltid att sommaren är över. Höst för mig börjar i september och slutar i oktober. Hösten är min "favvoårstid". Jag gillar den bättre än sommaren. Varför känner jag så? 
 
Jag tycker det är mysigt med höst. Det blir lite mörkare tidigare på kvällen. Går man ut vissa kvällar för att festa så är det ju inte lika mycket folk att trängas med inne på nattklubbarna. Allt är lugnare och det blir mysigare stämning på något sätt. 
 
Om man ska på någon utlandsresa så brukar ju de mesta vara lite billigare på hösten. Det kan ju vara en jäkla skillnad om man jämför med hur det kan vara på sommaren. För mig är det inte sämre att resa utomlands under hösten. Stockholm brukar jag också tycka om bättre på hösten. Som jag sa tidigare så tycker jag de mesta bara blir mysigare. Vad man än väljer att göra. 
 
Jag gillar ju också att: Läsa, skriva och lyssna och kolla på dokumentärer. En annan ljudbok kan det ju bli ibland också. Sådana saker känns ju som riktiga höstsaker att ägna sig åt. Mörkt ute och blåsigt och mycket regn. Då är ju dessa saker bara mer än perfekta att ägna sig åt. 
 
Jag gillar väl också hösten för att vädret brukar ofta vara "lagom". Inte för kallt, men oftast inte för varmt heller. Hösten innehåller ju också många fina färger som man kan njuta av att titta på. 
 
 
 Jag har väl lite planer för hösten. Jag har ju som vanligt en hel del jobb att avverka. Sen får man väl försöka klämma in olika saker när man är ledig. Sånt är ju livet liksom. 
 
Det blir ju Bokmässan i slutet av september. Den har jag besökt sen 2017. 2020 blev det ju inget p.g.a. pandemin. Jag har sett att jag är ledig den helgen som Bokmässan går av stapeln. Jag får se hur jag gör med torsdagen och fredagen, då det också är Bokmässa. Jag har ju köpt ett s.k. seminariekort så jag kommer in samtliga 4 dagar och jag kan se och uppleva allt. Har man inte seminariekortet så är man lite begränsad med vad man får tillgång till inne på Bokmässan. 
 
Jag har ju typ tjatat sen förra året om att jag gärna skulle vilja åka till Prag. Jag måste nog erkänna att jag inte riktigt har fått tummen ur. Jag har liksom inte orkat bry mig, men jag vill gärna åka på lite utlandsresor snart och jag vill börja med Prag i alla fall. Får se om jag kan ta tag i det där under hösten. Jag vet inte varför det inte har blivit av. Jag har kanske känt att jag vill göra för mycket och samtidigt tycker jag kanske inte är värt dom pengarna som det då kommer att kosta. Sen brukar jag ju inte bry mig om vad saker och ting kostar om jag verkligen vill göra något. Har jag bara råd så är det lugnt och resor är ju i bästa fall coola och fina upplevelser som man sen bär med sig som minnen hela livet. Om man ser det så, då är det ju ingen stor kostnad om man delar upp summan för varje dag man lever. Upplevelser som sätter sig på hjärtat för livet, är ju aldrig tungt att bära med sig. 
 
Jag vill också åka till Stockholm en gång till i år. Jag var ju där uppe i våras, den gången blev det ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. När vissa inte håller vad dom lovar och ställer in med kort varsel så blev ju den resan inte så lyckad som jag trodde att den skulle bli. Målet som jag har varje år är ju däremot att jag ska besöka Stockholm minst en gång per år och har ju fixat det i alla fall. Men jag tänker också att eftersom min senaste Stockholmvistelse inte blev som jag helst ville så kan jag väl åka en gång till. Jag har några saker som jag gärna vill göra som fan. Det är lite så att det brinner i kroppen, så det vore kul om jag kunde fixa det och få till den resan precis som jag vill. Om jag åker till Stockholm innan detta året är slut, och det blir än bättre upplevelse för mig än den förra, då kvittar mycket blev skit med min senaste vistelse i Stockholm. 
 
 
Jag tänker också att jag kan unna mig någon rolig och het utekväll under hösten. Jag gillar ju som sagt att gå ut och festa just på hösten. Jag gillar det mycket mer än under dom övriga årstiderna. Allt känns bara: Lugnare, mysigare och hetare. 
 
 
Man får väl se hur allt blir. Jag kanske är lite för bekväm för att bry mig om att ta tag i saker. Känns något bara lite för besvärligt fixa så kan jag ofta tänka att jag hellre skiter i det.  Jag orkar många gånger inte bry mig, även om jag vill och har möjlighet. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE