Pingis och annat.

Livet rullar på och jag kämpar med saker som jag har att göra. från och med imorgon så kommer jag mest att: Jobba, äta och sova. När jag avslutar arbetspasset  på måndag eftermiddag så blir det mindre jobb och mer ledighet igen. Det är nästan så att man längtar till det redan nu, men samtidigt vet man ju att man måste jobba ibland för att livet ska funka och för att man ska kunna njuta av det och ha det bra.
 
Jag minns en person som sa till mig en gång att: När man är arbetslös så har man inte råd att tex resa och njuta av livet. När man jobbar så har man inte tid att göra mycket av sånt som man ändå har råd med och vill göra. Livet är som livet är och på något sätt känner man sig som en hopplös idiot. 
 
 
Jag har spelat två pass pingis denna veckan. Jag har kört två riktigt hårda pingispass och det känns i kroppen, men jag gillar den känslan som jag får av det. Under träningarna känns det också som att man spelar bättre när man verkligen maxar passet med tuffa fotarbetsövningar och annat som gör att man får upp flåset mer än vanligt. Det blir ju också att man dras med lite när hela gruppen kör lika hårt och där alla fokuserar på samma övningar. Det som känns bäst för min egen del det är att jag tycker att jag hänger med bra och inte är sämre än någon annan på träningarna. Jag är ju inte bättre heller, men jag är ofta lite orolig för att jag inte ska hänge med när vissa spelare lägger in en "växel" till. Nu har jag under dom senaste träningarna fått bekräftat att jag hänger med bra mot alla som jag tränar med i Trollhättan, och jag spelar ju i den bästa träningsgruppen. Så jag känner mig nöjd och det är ju också bra att alla som jag tränar med verkar vilja köra hårt och spela mycket pingis. 
 
 
 Annars kämpar jag på. För mig är det höst nu och dom senaste dagarna har det till och från regnat som fan. Men jag gillar hösten. Jag tycker det är årets bästa årstid. Allt är bara mysigt och oavsett vad man göra tycker jag ofta att jag kan njuta av det och lätt må bra i nuet. Jag kanske känner mig mindre stressad när det blir höst. Under sommaren kan man ju lätt känna att man vill göra så mycket och sen kanske man blir ledsen över att inget blir som man har tänkt sig. När hösten kommer så kanske det mer känns som att man ska ta det mer lugnt och sen tycker jag ju som sagt att vad jag än gör på hösten så känns det mysigare. Kolla film, äta gott, ta en bärs, spela pingis, läsa böcker, skriva, lyssna på poddar och planera inför framtida galna grejer. Mycket av sånt som jag gillar att göra känns mer passande på hösten. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE