Ledigheten kom lägligt.

Jag har har varit ledig sen i onsdags eftermiddag. Till och från har jag mått ganska dåligt. Jag blir lite trött på mig själv för jag borde kunna vara bättre på att förtränga sånt som jag oroar mig för eller bara inte bry mig om sånt som får mig att må dåligt. 
 
Samtidigt vet jag att jag har lätt för att må dåligt och oftast är det ju saker som ligger långt tillbaka i tiden. Jag tycker att jag har bearbetat mycket, men allt klarar jag inte att komma över. Sen har jag den senaste tiden tvingats utså mycket skit av människor som inte verkar ha en fullt utvecklad hjärna. De mesta bryr jag mig inte om, men även här är det ju så att jag inte klarar av att hantera allt. Det kanske också är så att jag har börjat inse att mycket  av allt man drömmer om och hade satt upp som mål i livet, kanske inte är möjligt att klara av. Jag vet att jag måste acceptera och sen måste man väl vara realistiskt och förstå att man inte orkar göra hur mycket som helst hela tiden. Man kan ju också lätt tappa kontrollen över sitt eget liv om man till varje pris försöker uppnå de mål man har. Jag måste nog erkänna att det gör mig lite ledsen när inser vad mycket som faktiskt krävs för mycket av sånt jag drömmer om att klara av. Vad kan jag och vad vågar jag egentligen göra? Här fastnar jag lätt i många tankar som i slutändan får mig att ge upp, även om jag fortsätter drömma och leva på hoppet. 
 
När jag i onsdags gick fick min ledighet så slappande jag väl av mer och började tänka på allt som jag tidigare har förträngt. allt kom upp till ytan och jag kunde bara inte samla ihop tankarna och bara tänka på sånt som jag vet att jag mår bra av. Andra mer destruktiva tankar tog väl över hela mig. Det kändes i alla fall väldigt jobbigt även om jag är glad över att jag inte fick en panikångestattack. Den längre ledigheten som jag nu har haft kom kanske ganska lägligt. Med tanke på hur jag började må i onsdags och hur många jävla äckel som jag har stött på den senaste tiden så blev det skönt att bara få ledigt och inte behöva bry sig om något annat än sånt jag faktiskt ville göra. 
 
(null)
 
Jag kanske också blev lite snurrig i huvudet av mötet som jag var på i onsdags kväll. Pingisklubben hade årsmöte och jag blir i alla fall ofta väldigt trött av att sitta på möten. Det är många gånger jobbigare än att tex köra buss i 8 timmar. Det var ändå ganska många på mötet och det kändes som att alla hade något att säga. Jag var helt slut när jag kom hem. 
 
Det blev ingen pingisträning denna veckan, men jag har gått promenader på 5 km, under alla dessa lediga dagar. 
 
Jag började samla ihop mig lite i fredags och då fick jag mycket av mina vardagliga saker gjorda. Jag började må bättre och även om jag under mina lediga dagar har stött på folk som har jävlats med mig så valde jag mest att skratta åt dom och jag tänkte mest att jag är glad över att jag inte lever deras tråkiga och patetiska jävla skitliv. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE