Vecka 41

 Ny vecka med en hel del jobb under vardagar och helgen. Jag är ändå ledig onsdag och torsdag och den tuffa arbetsperioden denna veckan är väl egentligen bara mellan fredag och söndag. 
 
Jag hoppas att jag tar tag i pingisträningen denna veckan. Förra veckan blev det ingenting.  Antingen jobbade jag eller så var jag bara för trött och orkade inte bry mig. Så kan det vara, och så får det vara ibland.
 
Denna veckan är jag ganska säker på att det blir 1 pingispass i alla fall. Är jag lite företagsam och inte för bekväm så skulle jag nog kunna hinna 3-4 pass. Men kör jag 1- 2 pass så är jag ändå nöjd med hur mycket pingis jag spelar denna veckan. 
 
Förövrigt så känns mycket ganska segt just nu. Jag har den senaste tiden försökt boka upp och planera saker som jag ska göra längre fram i år. Men hur jag än vänder och vrider så kör jag fast och jag vet inte riktigt just nu  vad jag ska göra för att komma loss. Det är ju lite tråkigt att inte ha så mycket att se framemot. 
 
Däremot får jag ändå säga att det går bra ekonomiskt. Mycket bättre än vad jag hade väntat mig. 
Jag hade ändå förväntat mig att allt skulle vända nu under hösten för jag kommer ihåg det gick lite trögt med ekonomin i våras. Då fick jag mest släcka bränder och täppa till hål. Men jag visste också då att klarar jag bara att lösa allt som jag såg som problem, då kommer allt att bli 100% bättre. Så har det ju också blivit, men det kanske också har gjort att jag inte riktigt har orkat ta tag i andra saker. Ibland tar allt grejande med min ekonomi rätt mycket krafterna. Även om jag alltid har det ganska bra så kan jag sällan nöja mig där. Jag vill ta dom möjligheterna jag ser och jag har svårt att låta bli när jag får mina chanser. Jag måste nog lära mig att släppa det lite mer. Sluta kämpa och börja leva mer för pengar jag redan har. 
 
BILDER
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE