Söndag (2024 10 20)

Jag har haft några ganska tuffa dagar av jobb, men imorgon startar jag i alla fall en ny vecka med en ledig dag. Jag kommer att sova ut och sen är jag ganska säker på att det blir lite pingisträning imorgon också. 
 
Jag har haft lite ont i ryggen dom senaste tre dagarna, men i skrivandets stund så känner jag att det onda börja att släppa och det känns inte lika jobbigt nu som det har gjort sen i fredags. Det gjorde faktiskt så on så jag hade svårt att komma upp ur sängen. Så det har varit lite jobbigt, men nu känns det som sagt helt ok igen. 
 
 
Jag har kollat en hel del på EM i pingis under denna veckan. Många riktigt häftiga  matcher har man fått se och jag tycker att svenskarna gör en bra insats som dom flesta borde vara nöjda med. Man tar ju ändå 2 brons och 1 silver.  Dessutom är det ju nära att det blir en medalj till. De flesta förlustmatcherna som svenskarna får är inte så mycket att säga om. Dessutom mötte ju svenskarna varandra i herrsingel så där måste ju någon förlora. Damernas förluster är inte mycket att säga om heller. Stina Källberg åker ju ut mot hon som vinner årets EM och Linda Bergström förlorar mot finalisten.  Jag tycker också det är coolt att Sveriges herrar är ett av dom tre nationer som dominerar på årets EM. Det är ju: Tyskland; Frankrike och Sverige som är bäst i Europa. Det tror jag att dom flesta som har lite koll på pingis håller med om. Dessutom är ju Sverige fortfarande regerande europamästare i lag, även om det inte blev något guld denna turneringen. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE