Ibland har man bara tur!

Det har blivit oktober och jag hade först tänkt att skriva att september inte blev så bra ekonomiskt som jag hade trott. När jag nu sitter här och skriver så har jag ändå lyckats få ihop så mycket pengar som jag ville ha inför oktober,  men dom kom in igår och då ljuger jag ju om jag säger att september blev så bra som jag ville. Däremot började oktober sjukt bra och det är inget annat än ren jävla tur. 
 
 Jag kan inte säga att det var min skärpa eller klarsynthet som var anledningen till att allt blev så bra. Inte denna gången i alla fall. Det hade i princip räckt med att jag hade haft en sovmorgon eller varit lite mer stressad när jag gick till jobbet så hade jag idag inte haft dom pengarna som jag nu bara är glad över att jag har och kan göra vad jag vill med. Man brukar ju säga att man kan skratta hela vägen till banken och igår gjorde jag nog det, (bokstavligt talat) fast jag skrattade hela vägen till jobbet  och sen satt jag bara och njöt  hela dagen i bussen. Sen försökte jag ändå tänka på att vara ödmjuk. Innerst inne vet jag ju att jag bara har haft tur. Och det är jag glad för att jag förstår. Men ibland får jag har tur och tjäna pengar på det sättet också. 
 
(null)
 
 Förövrigt så har jag väl inte haft så mycket tur. Igår försökte jag ju boka en grej som jag hade tänkt att göra om 1-2 månader. Jag skrev ju i måndags att jag måste boka i samma minut som möjlighet finns och sen måste jag veta hur jag har det med jobb och annat under hela november. Jag gjorde ett försök igår, men jag  misslyckades totalt. Jag vet inte vad jag gör för fel. Jag har ju pengarna, men ändå kommer jag inte igenom vissa "filter" när jag typ ska trycka på bekräfta bokning. Där tar det stopp och jag kommer inte vidare. Jag gick sen in några minuter senare, men då är allt fullbokat och då inser man att man får gör ett nytt försök om exakt en månad igen. Är det så att jag behöver ha lite tur här också? Det kanske är den som fattas? Jag tänker vid varje misslyckat försök att nu skiter jag i detta, men sen gör jag ändå ett nytt försök när möjligheten finns. På något sätt ska jag fan fixa detta. Det är ju inte pengarna som är problemet för min del. Speciellt nu när jag fick in bra med extra pengar igår. Även om det var ren jävla tur. 
 
 
Annars under denna veckan så känns det som jag mest har jobbat. Jag har haft långa arbetsdagar. Jag har inte spelat någon pingis alls än. Jag jobbar ju bara imorgon också och sen är jag ledig resten av veckan. Jag hoppas att det är några som vill lira pingis imorgon och på fredag. Annars får jag väl ta några långpromenader efter allt stilla sittande under denna veckan. Jag har tänkt att jag ska röra mig mer, men jag vill bli helt ledig från busskörningen först. 
 
(null)
 
 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE