Jag är försiktig just nu.

Jag har inte så mycket att göra just nu. Jag är mitt i lite skön ledighet och sen ska jag jobba tufft på fredag och under helgen. Igår låg jag mest på soffan och kollade filmer. Sen tränade jag pingis under kvällen. Jag har tänkt att träna pingis idag också. Jag grejar med mina vardaglig saker, men just nu känns det som jag mest väntar på hur saker och ting kommer att bli. På jobbet ska jag söka nytt schema snart och sen börjat detta gälla från mitten på december. Jag har just nu ingen aning om hur saker och ting kommer att se ut och jag vet inte riktigt hur jag själv skulle vilja ha det.
 
När det gäller pingisen så tränar jag som sagt på och det är fortfarande det jag bara vill göra. Jag får frågor ibland om jag vill göra andra saker, men jag säger bara nej och jag ångrar mig heller aldrig efteråt. Ibland känner jag att jag skulle vilja lägga mig i andra saker som inte har med min egen pingisträning att göra, men sen kommer jag på mig själv att det bästa för mig just nu är bara att jag tränar på och inte bryr mig om så mycket annat. Sen är det ju så att jag vet ju inte riktigt hur mycket jag kommer att ha möjlighet att träna nästa år. Jag ska ju som sagt byta schema på jobbet och är det något jag kommer att väga in när söker nytt så är det hur mycket pingis jag kommer att ha möjlighet att träna. Samtidigt verkar pingisklubben ha mycket saker på gång och kanske kommer en hel del att förändras. Så jag vet inte hur jag sak tänka. Man får försöka tro nånting och sen tror jag ändå att jag kommer att fortsätta att träna på och inte bry mig om något annat. Men just nu går man ju lite i väntas tider och jag väntar på att få se hur allt faktiskt kan bli. 
 
När det gäller mina pengar så har det den senaste tiden gått väldigt bra, men jag vill ändå vara försiktig nu för jag vet inte om jag har tagit rätt beslut. Jag är ganska säker på att det kommer att gå bra under resten av året. Mina uträkningar och hur jag nu tycker att det ser ut talar ändå för det. Men jag vet också hur lätt det är att lita på att det ska gå bra och sen glömmer man av att göra vad som krävs. Man får lätt en känsla av att saker och tig bara går bra av sig själv och tror jag det nu, då sitter jag snart här och skriver att allt gick åt helvete och nu får jag börja om. Bla bla bla.. Så vill jag ju naturligtvis inte att det ska bli och därför är jag jävligt försiktig nu och ligger lågt tills jag faktiskt kan vara säker på att jag får som jag vill. 
 
Jag vet inte så mycket med nånting om hur saker och ting kommer att bli eller vad jag vill och orkar bry mig om. Just nu känns det som jag misslyckas med allt jag försöker göra. Det går bara bra med pengarna, men där är det ändå så att jag är inte nöjd om man ser till hela detta året. I slutet av året att jag hoppats på att kunna spara mer än vad jag förmodligen kommer att kunna göra. Jag ville liksom mer, men lyckades med hälften. Till nästa år vet jag inte riktigt hur jag ska tänka. Ska jag dra ner ambitionerna till hälften? Ska jag bry mig överhuvudtaget? Eller ska jag försöka fixa det dubba eller ännu mer än vad jag hittills har klarat av? Jag har verkligen inte alla svar just nu och jag vill vara försiktigt med vad jag faktiskt väljer att göra. Just nu är det för många om och men i mitt liv så det känns som att börjar jag greja för mycket så går nog de mesta åt helvete. Jag får bara vara i nuet, vara försiktig och fortsätta att njuta av hösten. Det är ju ändå den årstiden som jag gillar bäst av dom alla. 
 
(null)
(null)
 
(null)
(null)
(null)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE