Vecka 19

(null)
Vecka 19. Under hela året har jag mest kämpat på med mina vardagliga saker och massor av tid har jag ägnat åt att förbereda saker som jag har tänkt göra senare i år. Förra veckan kändes det ju som att jag hade mer att göra med allt än vad jag haft under hela året. Mycket stress och massor att göra och mer såg jag framför mig att jag måste få gjort. Dessutom blev jag skitförbannad över saker så jag blev totalblockerad psykiskt. Jag hade svårt att sova och äta och jag tappade helt plötsligt mina rutiner vardagen. Det var en jobbig känsla rent allmänt, men det ordnade sig ändå på ett bra sätt i slutändan. Även om mycket kändes skit jobbigt under ganska många timmar. 
 
Denna veckan ska jag äntligen få göra mer saker som liksom är något annat än alla dessa vardagliga saker som är ständigt återkommande varje vecka. Det ska nog bli bra, även om inte mycket kommer att bli som det var tänkt från början.  
 
 Jag ska köra buss  imorgon och på onsdag, men sen är jag ledig resten av veckan. Jag ska åka till Stockholm och även om jag inte vet exakt hur allt blir så vill jag  skämma bort mig och inte snåla med cash i huvudstaden. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Jag kan ha fel nu, men när jag tidigare år har gjort något som är lite av dom ovanligare sakerna för mig så tror jag att det ofta varit under just vecka 19. Det känns som det har blivit en liten tradition, även om jag inte har tänkt så mycket på det när jag väl har bestämt mig för att uppleva något utöver det vanliga. Det kanske har med lite vårkänslor och sånt att göra. Man blir mer sugen på att uppleva mer efter att man kämpat med allt möjligt skit under en lång jävla vinter. I år kom det ju fan mycket snö så sent som i april.  Jag kanske ska låta det bli en tradition och alltid göra något kul under just vecka 19, varje år.  Jag känner i alla fall nu att jag har gjort mig förtjänt av det, efter några tuffa månader: Förra veckan var ju nästan den tuffaste rent känslomässigt det här året. Blod, svett och tårar. Jag kanske överdriver lite, men inte mycket. 
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE