Annars känns de mesta bra.

Jag kände i början av veckan att jag kommer att ha mycket göra från måndag till fredag. Jag har haft en hel del att göra, men jag har varit noga med att bara hålla mig till sånt som jag har planerat. Förövrigt har jag tagit det ganska lugnt. Ibland gör jag ju massor med saker som jag bara kommer på spontant och det blir så när jag får tid över för att jag har typ fått gjort sånt som jag kanske mer har planerat. Det gör att det ibland kan bli väldigt mycket grejande med allt möjligt och mot slutet av dessa dagar så känner jag mig helt slut. Det känns inte alltid så skönt. 
 
Jag har vilat och tagit väl hand om mig den veckan, även om jag har haft mycket göra och tider att passa hit och dit. Det kommer ju att fortsätta idag och hela helgen också. Då har jag ju mycket att göra med busskörningen. 
 
Annars känns de mesta bra. Jag har fått till ekonomin som jag vill ha den och allt föll på plats som jag hade tänkt mig redan i tisdags. Jag vet inte om det blev så bra, men jag funderar inte så mycket på vad jag skulle gjort annorlunda heller. Det var bara skönt att få gjort vissa saker med detta och jag vet att jag tjänar på det i slutändan. Ibland får man vara lite hård mot sig själv och göra det som känns mest moget istället för allt som man kanske tycker är roligt. Håller jag i denna budget som jag har satt för juni då känns allt lugnt med vad jag vill åstadkomma under resten av detta året. Det kan det ju vara värt att kämpa lite för. Jag mår i alla fall bra och livet känns "gött" att leva. 
 
(null)
(null)
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE