Vecka 20

Jag har haft några "softa" arbetsveckor. Om jag ser till arbetstiden denna veckan så jobbar jag typ bara 3 dagar. Förra veckan jobbade jag ju bara 2 dagar.  Vissa arbetsdagar kan ju vara långa och tuffa, men det känns bra att inte jobba så många dagar per vecka, men ändå ha fullt betalt. 
 
Annars har jag börjat vårstäda.  För mig innebär det att jag städar allt av ytor från tak till golv. Jag gör rubbet och lite till... Jag röjde på igår och jag hoppas jag orkar bry mig och ta tag i sånt denna veckan också. Jag städar och slänger gamla kläder och annat skit som man ofta sparar på helt i onödan, men ingen skit sparas på när om jag väljer att vårstäda på riktigt. Då blir jag som en röjande maskin som går skoningslöst fram. Nu har jag också lagt undan vinterkläderna och dom kommer väl inte fram förrän tidigast i slutet av oktober. 
 
Jag får se hur mycket pingis jag spelar. Jag tror att jag har möjlighet att träna tre gånger denna veckan. Det känns annars som att säsongen börjar lida mot sitt slut. Jag tänker att jag gärna vill köra minst en gång i veckan under sommaren också.  Vi får se hur det blir, men det vore synd att ta en paus på flera månader för att sen behöva en längre period för att komma igång och känna att saker och ting sitter som det ska igen. Så jag hoppas att fler tänker som jag så att man kan lira på regelbundet framöver också. Innerst inne så tycker jag ju att det är så jävla kul med pingis!
 
Går jag några promenadrundor denna veckan så blir det till helgen i så fall. Kör jag något på konstprojektet så blir också det mer i slutet av veckan. Just dessa två saker känns inte så motiverande just nu, men lusten kan komma tillbaka när som helst. 
 
Jag mår bra i alla fall och jag har mycket energi. Det är väl vårkänslor kombinerat med att det går sjukt jävla bra med pengar just nu. Jag har det bättre än någonsin och det gör säkert att det känns lättare att ta tag i mycket annat som inte har med pengar att göra. Man håller bättre fokus på tex  vårstädningen. Den ska fan bli klart denna veckan!! Annars kommer jag att bli arg på mig själv. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
 
(null)
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE