Onsdag (2024 05 22)

Jag känner mig lite nervös och rädd inför nästa vecka. Jag har då så mycket att göra och under denna veckan försöker jag mest vänja mig vid tankar som att jag bollar med mer pengar än vad jag tidigare har gjort och att jag nu börja komma i det stadiet att jag behöver riskera mer för att tjäna dom pengar jag vill och har planerat sen länge att jag ska göra.
 
 
Allt som jag tänker att jag ska göra framöver börjar nu bli saker som går lite utanför min s.k. comfort zone. Det känns lite läskigt och inte riktigt som jag är mig själv när jag tänker på vad jag vill göra och har planerat. Samtidigt så måste jag ju våga förändra gamla vanor och rutiner för att få den förändring i min ekonomin som jag vill ha och har drömt sen jag typ var liten. Jag känner att jag framöver behöver vara mer öppen för saker som jag kanske inte alltid känner mig bekväm i. Jag kommer nog inte att lyckas med mina mål annars. Dessutom kan jag inte heller vara så rädd för att misslyckas och göra fel. Jag kan inte veta allt nu. Går jag på min magkänsla och gör min grej, så har jag gjort vad jag kan. Vad som sen var mer rätt än nånting annat, det lär jag väl veta efteråt. Oavsett vad jag kommer fram till så har jag väl lärt mig något nytt som jag kan ha nytta av när jag fortsätter att jobba med att förverkliga dom drömmar man har. 
 
En sak är jag säker på. Jag kommer inte att börja jaga andra människor. Jag gör min grej och sen är jag säker på att jag får "rätt" människor omkring mig som jag kan lita på och som då hjälper mig att komma vidare med sånt jag kanske inte kan klara själv. Börja inte jaga människor. Det funkar aldrig och det är fan något som jag har tror på och som en nära vän till mig lärde mig som jag litar väldigt mycket på. Hon tror på det lika mycket som jag och vi brukar påminna varandra om just detta. Jaga inte människor.
 
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE