Vecka 10

NU känner jag att pingisen funkar bra. I torsdags spelade jag jättebra pingis och jag rörde mig bra och jag hittade bra träffar på bollen. Min backhand var riktigt stabil och bra. Allt kändes egentligen mycket bättre än vad det har gjort på väldigt länge. Jag hoppas att det har lossnat nu och denna veckan ska jag köra tre pingispass. Det är bara att träna på så släpper det tillslut. Man ska aldrig ge upp. 
 
Jag har mycket jobb denna veckan, men jag är ändå ledig tre dagar. Fast jag har ju några dagar som är riktigt långa så på något sätt får jag jobba igen ledigheten. Lite tufft känns det men jag ska väl inte gnälla om jag är ledig tre dagar på en och samma vecka. 
 
Annars denna veckan så ska jag jobba på med min konst. Jag får inte glömma att säga grattis till min bror som fyller år. Imorgon ska jag göra en synundersökning för jag inbillar mig att jag har börjat se sämre. Jag vill nog också ha nya glasögon. Det är ju kul att köpa ett par nya snygga och byta ut dom gamla som jag har haft i flera år. 
 
Jag känner att jag vill få gjort massor denna veckan. Jag har skrivit upp så mycket i min kalender, men jag får inte glömma att slappa och ta det lugnt också. Det viktigaste är ju alltid att jag mår bra. 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE