Glad Påsk 🐣🥚😊💛

Idag är det påskafton och jag ska fira den på jobbet. Från och med idag börjar jag en ganska tuff arbetsperiod. Jag har haft en ganska lång period nu av mindre jobb och er ledigt, men idag vänder det och nu har jag tre dagar med massor av jobb att ta tag i. 
 
Mycket känns ändå bra nu. Ekonomiskt har allt fallit på plats för mig under denna veckan. Det gick väldigt fort också. Det gäller att hänga med för att jag ska klara allt som jag har planerat. Jag kände att det gick bra och jag börjar bli rätt säker på att det kommer att gå bra ända fram till sommaren. Sen kommer allt att gå ännu bättre och sen kommer pengarna att gå i en loop som bara snurrar mer och snabbare för varje månad som går. Det är ju planen i alla fall. 
 
Konstprojektet har gått ganska bra under denna veckan. Jag har bara inte hunnit leverera så mycket som jag helst hade velat. Men jag kommer ändå att få in mina alla pengar. Det tar bara lite längre tid. Dessutom har det ju varit så att under helgerna har konstprojektet oftast gått bättre än på vardagarna. Så jag har en känsla av att under påsken kommer det att gå minst lika bra som det har gjort under denna veckan. Det blir spännande att se hur bra det går. I detta projekt har loopen redan börjat snurra. 
 
Ikväll får jag inte glömma att ställa om klockan. Det blir ju pinsamt om jag kommer en timme för sent till jobbet imorgon. 
 
 Glad Påsk!
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE