Vecka 25

Jag har en ganska tuff arbetsvecka om jag ser till hur passen som jag jobbar ser ut. Jag har jobbat två dagar nu. Imorgon och på torsdag är jag ledig, men sen jobbar jag hela midsommarhelgen och det ser ut att vara tuffa arbetspass. Långa dagar och inte så mycket raster heller. Det är ganska tufft att jobba så. 
 
Jag kommer att ta vara på min ledighet nu. Jag vill vila mycket, även om jag även denna veckan ska se till att avverka 70 000 steg. Pingis har jag bestämt mig för att inte spela mer under juli månad. Jag jobbar på denna och nästa vecka. Sen får jag ju semester och då finns det ju massor av tid för pingis och annat som jag känner för att göra. Sen får man ju se vad man gör och hur man väljer att ta vara på sin 100% lediga tid, som semester innebär. 
 
Men det blir inget midsommarfirande för min del. Jag tycker jag ofta genom åren har fått jobba just midsommarhelgen. Det kanske inte alltid har varit hela helgen, men just kring midsommar så känns det som jag ofta har jobbat på. Jag har inget emot det. Jag bara konstaterar att den helgen får jag ofta jobba. 
 
Jag har inte så mycket annat planerat under denna veckan. Jag orkar inte bry mig så mycket just nu. Jag jobbar mest på och tar dagarna som dom kommer. Jag längtar också till min semester. Om en vecka från nu, då kommer jag på allvar känna att den är nära. Fast det är väl dom dagarna som kommer att kännas längst att jobba på med. Är det inte så?
  (null)
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE