Vecka 24

 
Jag har en ganska "soft" arbetsvecka och jag tror att detta är sista jobbveckan som på schemat som jag har kört på sen i mitten av december förra året. Jag jobbar 3 hela dagar och på torsdag kör jag en halv dag innan jag blir ledig resten av veckan. 
 
(null)
 
Annars blir väl allt som vanligt. Jag kommer att vara noga med att nå dom steg som är mitt mål med varje vecka. 70 000 steg vill jag alltid ha gått. Spelar jag pingis minst 2 gånger under en vecka så sänker jag kravet till 50 000 steg. Kör jag tre eller mer så sänker jag kraven på mig själv med 20 000 steg för varje träningspass. 
 
Jag vill ta det ganska lugnt nu. Jag har känt ett tag att jag har fått ta en hel del skit för att jag har sagt nej till väldigt mycket som andra vill att jag ska göra. Detta har nog slitit mer på mig än vad jag har velat erkänna. Jag ångrar inte att jag har sagt nej eller struntat i saker som jag inte är intresserad av, men det äcklar mig lite att vissa inte bara kan låta mig vara ifred. Det är ju uppenbart att vissa bara bryr sig om mig för det har gått  bra med pengar den senaste tiden. Jag är ju också ganska säker på vad jag kan tänka mig att göra under detta året, även om jag kanske har lite svårt att bestämma mig just nu. Men jag är inte intresserad av att göra saker där jag låter mig styras av vad andra vill. Jag mår bättre och tjänar mer på att göra som jag vill och då har jag märkt att detta kan göra vissa människor väldigt upprörda.
 
Jag känner också att jag vill nu vara noga med att leva i nuet och ta en sak i taget. Jag orkar inte tänka för mycket på saker som jag kanske kommer att göra framöver, eller bara vill göra. Jag får greja med det jag har att göra nu och fokusera på det. Jag tar en sak i taget vilket för mig  innebär att jag börjar med något och gör färdigt det, innan jag börjar på något annat. Sen vill jag ju också fortsätta att tänka på att jag inte ska jaga människor. I alla fall inte på ett sådant sätt som vissa har jagat mig den senaste tiden. Det är något som jag har levt efter i flera år och det är något jag tror på. Jag gör min grej och är noga med att jag ska må bra, oavsett vad andra gör eller tycker. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE