Semestern förra året.

Det skönt att man har semester och att den precis har börjat. Jag märker att jag redan nu har blivit lite tankspridd. Jag slarvar bort saker som jag inte hittar och sen när jag köper nytt så hittar jag helt plötsligt det jag hade slarvat bort och då har jag 2 av nånting som jag bara behöver 1 av. Jag har köpt någon i onödan och även om jag inte bryr mig om just det så känns det lite oroväckande att inte ha mer ordning på vissa saker. Samtidigt tycker jag att jag har full kontroll på sånt jag som jag tycker är viktigt att ha ordning på. Så jag är väl inte helt borta i alla fall. 
 
Jag satt förut och kollade tillbaka på förra årets semester. Då hade jag semester från mitten på juli till mitten på augusti. Den gången reste jag runt mycket i Sverige. Framförallt i dom norra delarna. Jag var i Sundsvall där jag bodde hotell Knaust som hade en inredning som gjorde att man fick en känsla av att vara på ett slott. Jag hade en utekväll som var helt alkoholfri eftersom jag skulle fortsätta min resa uppåt landet i bil. 
 
Efter Sundsvall så åkte jag som sagt vidare norr ut och jag nästa övernattning blev i Piteå. Där stannade jag två nätter och jag bodde på Hotell Kust och Spa. Jag gillade hotellet i Piteå och om jag i framtiden åker dit igen så bor jag gärna på samma hotell. Det var mysigt och man hade tillgång till allt man behövde och lite till. Det var inte speciellt dyrt heller. 
 
 
När jag sen lämnade Piteå så åkte jag direkt till Östersund. Där stannade jag mest för att övernatta för det hade ju blivit lite väl tufft och kanske också farligt att köra hela vägen från Piteå och hem till Vänersborg. Det gör jag liksom inte under några som helst omständigheter. 
 
 
Dagen efter den övernattningen åkte jag vidare och då körde jag på hela dagen. Jag stannade några gånger för att ta pauser och äta. Men jag körde hela dagen och sen var jag hemma efter en resa som jag kände mig glad över att jag hade gjort. 
 
 
 
 
Någon vecka efter detta så flög jag till Gotland och där slappade jag mycket och bara njöt av den semester jag hade. 
 
 
 

SWEDEN 2022 & 2023
 
Det är bra att ha en blogg för då kan man ju tittade tillbaka och mer exakt faktiskt veta vad man gjort under en specifik period. Nu var väl inget av sånt jag gjorde under förra året semester  speciellt svårt att komma ihåg, men jag hade glömt att jag också under förra semestern hade en utekväll i Göteborg också. Det har jag ju haft många gånger, men det är väl kanske därför man glömmer av dom när det händer lite då och då. Mycket pengar brände jag säkert också. Det är jag inte ledsen för. Det ska ju vara "gött" och leva. Speciellt när man har semester. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE