SEMESTER!!

 
Nu är det semester som gäller! Detta är ju en sådan tid som man har längtat efter länge nu. Jag ska tänka och prata så lite som möjligt om busskörning och allt som har med jobbet att göra. Sen kommer det ju över mig ibland, oavsett om jag vill eller inte. 
 
Jag har inte planerat speciellt mycket, men jag ska röra på mig minst lika mycket som jag har gjort under flera år nu. Det är inget jag bara säger och sen inte kommer att kunna göra. Jag rört mig bra länge och mått bra av det. Det finns ingen anledning att bryta det för att jag har semester. Jag känner ju också lite abstinens när jag inte har tagit en promenadrunda på ett tag, eller inte har rört mig på något annat sätt. 
 
Jag vet inte hur mycket pingis jag kommer att spela. Det beror ju lite på vad mina träningskompisar vill. Jag åker ju inte till pingishallen och ställer mig där själv och tränar. Jag skulle kunna göra det. Man kan ju alltid träna servar och dessutom har klubben en bollmaskin som matar bollar så mycket man själv vill att den ska göra. Man kan ställa in: Fart, skruv och placeringar.  Det är bara att sätta i kontakten och köra. Men träna pingis själv känns inte så motiverande för mig, så det kommer jag inte att göra. 
 
Annars får jag se vad jag hittar på. Jag har som sagt inte planerat något direkt. Jag har haft tankar på resor, men ingenting är bokat i skrivandets stund. Eller så är det så att jag har saker bokat och klart, men jag vill kanske inget säga. Ni får välja att tro vad ni vill om det. Följer ni mig på något sätt så lär ni väl märka vad jag hittar på. Jag kan nog ändå säga att jag kommer nog inte att resa runt så mycket i Sverige under denna semestern. Jag reste ju runt u hela Sverige under 2022 och 2023. Om jag ska resa 2024 så är det utomlands som gäller i så fall. Det blir nog inget Stockholm under min semester, även om det är en stad som jag gillar att åka till och vara i. Däremot kan det bli några turer till Göteborg. Det är ju hur lätt som helst att ta sig dit och har man bara cash så kan man ju ha väldigt kul där också. Jag får se om jag åker till Uddevalla också. Ibland vill jag ju fixa med min mammas grav, men nu har jag inte varit där på länge. Det kan också bli så att jag hälsar på brorsan i Falkenberg. Vi har pratat om det och jag tror att han har semester under större delen av den period som jag också har det. 
 
Jag tänker inte så mycket på vad jag ska göra. Jag kan väl ta lite dagarna som dom kommer. Blir det inte att jag gör så mycket så är jag ändå rätt säker på att jag kommer att gå många promenadrundor. Jag vet att jag också kommer att läsa och skriva mycket.  Sånt tycker jag om att göra och gör jag bara sånt som jag tycker är roligt så får jag en bra semester hur det än blir.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE